Overbodige voorbeschouwingen?

Wederom een tweetal teams vrij, Valken 3 en de dames komen dit weekeinde niet in actie.
De 4 overige seniorenteams wellicht ook niet, het is even afwachten wat het weer doet.

De veteranen zullen de eersten zijn die eventueel in actie komen. Om elf uur verwachten zij de leeftijdsgenoten in Mid- en Oostwoud. MOC staat er niet al te best voor. In 11 duels wisten ze nog maar 1 keer de 3 punten te behalen, drie maal werd er gelijk gespeeld. Met 6 puntjes staan ze dan ook op een troosteloze 7e en 1 na laatste plek. Valken gaat dus weer winnen, met hoeveel is alleen de vraag, uit werd het 1-5. Ze zullen er dus ook weer niet veel tegen krijgen.

Het 2e begint een half uurtje later tegen DEM 3 uit Beverwijk. Wellicht dat Valken het thuisvoordeel kan benutten want makkelijk zal het niet worden tegen de trotse lijstaanvoerder. DEM speelde 14 duels en verloor er nog maar 1. 10 overwinningen en 3 gelijke spelen brengt ze op 33 punten. Samen met FC Den Helder 3 die op 2 punten volgt, gaan ze beslissen wie er kampioen wordt. Valken staat nog steeds op een prima 7e stek. In Beverwijk werd het eerder dit seizoen 5-2.

Om 12 uur begint bij onze zuiderburen in Wijdenes de derby WSW 2 – Valken 5-1. De Wiennessers willen revanche na de eerdere 4-0 nederlaag dit seizoen in Hem. Echter dat zal niet zomaar gebeuren, want de wit-rode formatie doet het nog minder dan Valken. Valken staat momenteel 10e met 11 uit 13, WSW behaalde uit 12 duels slechts 6 schamele puntjes.

Tenslotte Valken 1. Hopelijk kunnen zij voor een stunt zorgen in het thuisduel tegen koploper VVW. De Wervershovers kunnen het kampioenschap bijna niet meer ontlopen, ondanks dat ze de laatste weken wat puntjes laten liggen. Ze steken er echter met kop en schouders bovenuit. Doelsaldo +33 (!), Nummer 2 t/m nummer 9 heeft een doelsaldo rond de 0, De Rijp en SEW zijn de mindere ploegen in deze competitie. Dat wil niet zeggen dat Valken al zeker is van lijfsbehoud, dus ieder punt is hard nodig! Uit werd er kansloos met 4-1 verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken