Valken 3 krijgt zware domper te verwerken tegen Spirit 4

Vandaag mocht het 3e elftal aantreden tegen de mannen van Spirit 4 en wel om 11 uur/

Op papier een wedstrijd wat we konden winnen aangezien Spirit slechts 3 punten voorafgaand aan de wedstrijd voor stond

Helaas bleek het een dooie mus en was het krachtsverschil extreem groot

In de eerste helft ging het vaak fout en onstond er geregeld een wanorde in de verdediging, eerst was het al snel 0-1 achter, maar Jeroen zorgde voor de gelijkmaker

Daarna ging het echt compleet mis achterin en voordat we aan de thee konden beginnen stond het 1-5 voor Spirit 4

De 2e helft leek goed te beginnen met een penalty maar helaas stonden onze penalty specialisten langs de kant en mistte Dennis deze opgelegde kans

Later kregen we nog een tegendoelpunt en werd Spirit veel te makkelijk en wisten ze bv niet te scoren toen we slechts 1 verdediger achterin hadden en hun met 3 man op de keeper afstormde, maar Rob heeft ons team de 2e helft er aardig doorheen gesleept

Ja een drama dag voor Valken 3, volgende week uit tegen DWB 2 en ja die staan nog onder ons en dit zullen we zo willen houden