Valken 3 levert wanprestatie tegen Zouaven 6

Wat was het weer een heerlijke dag om te voetballen en wat dan mooier tegen de nr laatst van de competitie waar je immers thuis met 4-1 van won

Het liep helaas anders, er werd op een zeer laag niveau gevoetbald, we hadden mega veel mazzel dat we met 0-0 de rust in zijn gegaan na een paar 200 % kansen voor de mannen uit de streek

De 2e helft ging niet zo verkeerd, nadat we volgens mij na 1 uur spelen pas de eerste mogelijkheid hadden gekregen schoot Dennis de bal in de touwen en dus 0-1 voorsprong niet echt verdiend maar wat maakt het uit

Daarna vlogen de doelpunten erin helaas niet van onze kant, Rob Muntjewerff keerde nog een penalty en daardoor bleef het op dat moment op 1-1 nadat een streeker daarvoor al gescoord had, maar niet veel later stond het 3-1 voor Zoauven 6, daarna liet Axel Vroling zien dat hij hetzelfde kan als wat Ronaldinho kan, 2 keer achter elkaar tegen de lat koppen om daarna te scoren (HULDE), helaas maakte dat niets meer uit want het was einde wedstrijd

Helaas maar waar gaan we richting laatste plaats, we hebben gelukkig een buffer maar zeker de wedstrijd tegen DWB 2 moet gewonnen worden