DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Valken op 6 mei tegen Oosthuizen

Hoogstwaarschijnlijk valt de beslissing over wie degradeert naar de 5e klasse pas over twee weken. De KNVB heeft de twee afgelaste wedstrijden ALC-SEW en Valken-Oosthuizen ingedeeld op zondag 6 mei.
Komende zondag wachten zowel ALC als SEW twee lastige wedstrijden dus dat beide ploegen zullen winnen lijkt uitgesloten. Een puntje evenwel zal ook dodelijk kunnen zijn voor De Valken omdat dan een salonremise op de laatste speeldag binnen de mogelijkheden ligt.
Valken moet dus minimaal een punt overhouden aan het duel met De Rijp om dat te voorkomen. Uiteraard zullen het er 3 worden.
De Rijp heeft nog een theoretische kans op de periodetitel, maar dan zal Andijk flink moeten verliezen van ALC en VVS niet moeten winnen van Always Forward. De Rijp heeft 3 punten minder dan Andijk en veel lager doelsaldo (+14 tegen +7). Behalve bovengenoemde zaken zal de ex-rode lantaarndrager dus ook uit zijn slof moeten schieten tegen Valken. De vraag is dus in hoeverre de ploeg daarmee bezig is.
Maar goed, voordat de rekenmachines van stal worden gehaald, zal deze week toch vnl. in het teken staan van het overlijden van onze Sjaak. Vrijwel de hele vereniging heeft bij hem wel eens op het bankje gelegen. Morgenavond zullen wij hem een laatste groet brengen. De komende dagen even geen voetbalpraat, want onze hele situatie komt toch in een andere daglicht te staan, na het vernemen van dit akelige feit.
Sjaak, het moge je goed gaan daarboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com