Valken op de slachtbank in Hensbroek

Tja, schrijf je zo’n positief stukje en dan hoor je dat je ploeggie met 5-0 klop heeft gekregen tegen Apollo voor de WF-cup.
Volgens een ooggetuige was Valken vooral de 1e helft beter dan de tegenstander, maar er werden geen kansen gecreeerd. Apollo scoorde wel, en dat al in de 1e minuut uit een corner.
Na rust kon Valken niet meer de kracht opbrengen om het Apollo moeilijk te maken. Hoewel de uitslag geflatteerd was, er bovendien veel spelers ontbraken, is dit toch een tegenvallend resultaat te noemen.
Morgen is de laatste training en dan is het seizoen 2006-2007 over voor wat betreft Valken 1. Valken 2 moet aankomende zondag nog spelen tegen De Dijk 2. De reserves, onder leiding van Theo Hofland, hebben zich dit jaar netjes gehandhaafd in de 3e klasse. Proficiat mannen!