Eindfeest seizoen 2006/2007 Dames 1

Eindfeest Seizoen 2006/2007 Dames 1

Zondag 3-6-2007 was er het traditionele eindfeest van Valken Dames 1 en pas nu hiervan een verslag, omdat we het weekend daarna nog op toernooi moesten in Gramsbergen en ondergetekende gelijk daarna op vakantie ging.
Om ongeveer 13.00 verzamelden de dames, de aanhang en de ouders zich in de Valken kantine voor een bakkie met heerlijke cake (bedankt Greta) en daarna gingen degene die zich op hadden gegeven zich omkleden voor het onderlinge toernooitje voetbal. Er waren teams gemixt met dames, aanhang, ouders en ook de trainer en Patje mochten meedoen. Er werd wederom fanatiek gestreden en dit alles met goed weer en onder leiding van onze eigen scheids Ed die alles op de voet volgde? Net als vorig jaar werd het team waarin de trainer zat tweede, ondanks uitstekend keeperswerk van moeder Ans, maar we weten het “meedoen is belangrijker dan winnen” (toch?)
Hierna lekker douchen en naar de kantine voor een welverdiende borrel of iets anders.
Iedereen zat gezellig aan en was mooi aan ’t teuten. Helaas waren de sponsors allen verhinderd, maar gelukkig gaf onze eerste scheids Co wel acte de presence en gelukkig gaat het steeds beter met hem.
Kim en Sylvia hadden wederom een “wist u datje” en iedereen kreeg een “beurt”. Hierna werden Co en Ed officieel bedankt met een presentje en ook de “bemanning” achter de bar die ons van een drankje en een hapje voorzagen (Patrick D., Jan de J, Rene R.) werden naar voren gehaald en bedankt (het was weer prima voor elkaar!) Vanzelfsprekend werden ook de sponsoren bedankt!
Ook het technische duo van Dames 1, Patrick en Hennie, moesten eraan geloven en kregen ieder een fantastische verjaardagskalender met bij elke maand diverse leuke foto’s van het afgelopen seizoen. Nogmaals bedankt, meiden!
Hierna was het traditioneel de beurt aan de trainer om het woord te nemen en met name natuurlijk om al zijn “beruchte cijfertjes” wereldkundig te maken.
Hij constateerde dat iedereen die hij wilde bedanken, te weten Patje, Co en Ed, sponsors, mensen achter de bar en de supporters al reeds bedankt waren en hij sloot zich hierbij van harte aan.
Hierna een korte terugblik op het afgelopen seizoen, dat ten eerste natuurlijk belachelijk kort was (slechts 14 wedstrijden), maar goed dat was nu eenmaal niet anders.
Goede voorbereiding, prima gebekerd (ongeslagen door naar volgende ronde) en tot de winterstop ook goed gevoetbald en genoeg punten gehaald in de competitie, wat resulteerde in een prima 3e stek.
Na de winterstop hebben we het moeilijk gehad en weinig doelpunten gemaakt en dus ook weinig punten meer gehaald. Aantal oorzaken: het zeer onregelmatige verloop van de competitie, het bijna nooit compleet zijn van het team, het gemis van Daantje en ook Guda (vorig seizoen samen goed voor 21 doelpunten, het niet meer scoren van onze Patries, soms ontbreken van wat geluk dat we vorig seizoen af en toe wel hadden en tenslotte misschien soms na de winterstop niet altijd even goed en scherp getraind (kan de trainer zich zelf aanrekenen)
Uiteindelijk zijn we als debutant in de 3e klasse op een 6e stek geëindigd en dat is al met al toch niet echt verkeerd, hoewel er dus toch volgens mij meer in had gezeten, maar dat moeten we dan volgend seizoen maar laten zien!
Hierna had de trainer voor elke speelster (helaas was Gesina verhinderd) weer een kort woordje en hij begon met Chantal, die besloten heeft te stoppen met veldvoetbal. Hij bedankte ons “oproep lid” die met name na de winterstop vaak toch nodig was en wenste haar succes met het zaalvoetbal en het hardlopen en als dank had hij nog een bos bloemen voor haar.

Hierna de uitreiking van de traditionele prijs voor Pechvogel van het Jaar.
Gelukkig had de trainer dit jaar geen echte Pechvogel kunnen ontdekken en daarom had hij de prijs veranderd in die van Geluksvogel van het Jaar en daar kwam er maar 1 voor in aanmerking, die toch na de winterstop node gemist werd en dat was onze stralend zwangere Daantje. De trainer reikte haar de prijs uit en had ook nog een verrassing voor het aanstaande kleinkind van de trainer (toch!) en hij hoopte eigenlijk dat ze in de komende winterstop weer komt trainen (wie weet?)
Hierna de prijs voor de trainingsopkomst: iedereen had dit seizoen 88x kunnen trainen en de top drie van dit seizoen was:

3 Madeleine en Bianca 75x
2 Kim 77x
1 Jolanda 79x

De trainer gaf aan dat Jo deze prijs al eerder had gewonnen en deelde mede, dat we haar helaas na de komende winterstop zeer waarschijnlijk moeten gaan missen, omdat Jolanda dan voor een aantal maanden naar Zuid Afrika vertrekt.
Dit seizoen was de top drie van de topscorerslijst (voor zover je daarvan kunt spreken) als volgt:

3 Jolene 6x
2 Guda 6x (in minder wedstrijden)
1 Patricia 8x

Opnieuw dus onze Patries, maar met een aantal wat eigenlijk wel beneden haar stand is. Op 16-11-2006 scoorde ze voor het laatst en waarom daarna niet meer blijft raadselachtig en ongrijpbaar zoals vaak met het “in of uit vorm zijn”(er gaan geruchten dat het te maken heeft met het samen wonen, maar of dat waar is?) Patricia kennende baalt ze er zelf nog het meest van en gaat ze komend seizoen minimaal het dubbele halen (toch?)
Tot slot de verkiezing van Speelster van het Jaar, waarmee de meiden de trainer dit jaar weer hadden “opgezadeld” Altijd weer een moeilijke keuze, maar met advies van Patje en mijn eigen meissie is het toch weer gelukt.
Aspecten die hierbij een rol spelen zijn: trainingsopkomst, trainingsbeleving, spel op de zondag, gedrag in de groep, betrokkenheid bij het team, respect t.o.v. anderen, gedrag binnen en buiten het veld en last but not least het gevoel van de trainer.
Uitslag:

5e Bianca (goed humeur, bijna altijd te trainen, wordt steeds beter, toch nog vaak
gewisseld, maar blijft er voor gaan)
4e Jolene (snel, spontaan, eerlijk, gevaarlijke aanvalster, moet meer acties maken en
daarbij toch het overzicht houden)
3e Sanne B. (betrouwbare verdedigster, rustig, sociaal, meedenkend, doet ook aan
gym, heeft soms ruzie met de zijlijn en staat af en toe nog steeds te
dromen)
2e Sylvia (vrolijk, enthousiast, betrokken bij het team, webmasteres, keept beter
wanneer ze keeperstraining heeft)
1e Kim (wil altijd winnen, fanatiek, grote betrokkenheid, houdt iedereen wakker in het
veld, bijna altijd te trainen, goed contact en overleg met trainer, aanvoerster)

Na het overhandigen van de bloemen en de prijzen was de trainer (eindelijk) klaar en riep iedereen nog op voor de laatste training komende dinsdag en hoopte op een sportief en zeer gezellig toernooi weekend in Gramsbergen.
Hierna hebben we met zijn allen nog heerlijk de inwendige mens versterkt en bleef het nog een tijdje bijzonder gezellig.
De organisatoren enz. bedankt, het was weer een gezellig en geslaagd geheel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken