Valken 3 behaald prima overwinning op DWOW 3

afgelopen zondag speelden we de laatste wedstrijd tegen dwow 3 uit Wieringewerf, na afgelopen dinsdag al gewonnen te hebben in Heerhugowaard werd het tijd voor de eerste thuis overwinning

We hadden ons ingesteld in een makkelijk duel, aangezien de mannen uit Heerhugowaard al van deze jongens wonnen met 9 man

Het liep allemaal even anders, deze jongens konden best aardig voetballen (we moesten tegen een ander team)

De eerste helft ging gelijk op maar sommige van de tegenstander konden wel erg hard rennen op de vroeger zondagmorgen, maar goed ondanks dat was het 1-1 tijdens de rust na een doelpunt van Dennis

De tweede helft zou zwaar worden dachten we, Erwin Ruiter had andere verplichtingen, maar gelukkig kwam tijdens de rust onze stand in Sebastiaan Wijsman die het niet slecht deed

We hadden snel door dat er wel een overwinning inzat, de mannen uit het noorden waren toch minder goed en zaten er aardig doorheen.

De meesten van ons zaten aardig in de wedstrijd en ik kon eindelijk weer een doelpunt mee pikken door de bal mooi over de keeper te loppen, Edwin Bot had iets minder geluk met 2 ballen op de paal

Later scoorde Marcel Kenter nog uit een penalty die ging loeihard op de keeper af wist er geen raad mee en de bal belande in het doel

Daarna speelde we het duel goed uit en is er genoeg hoop zo vlak voor het begin van de competitie