DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Dames 1 beleven een k.. zondag, maar wel een mooie dinsdagavond!

Afgelopen zondag 30-9-2007 moesten wij voor onze derde competitiewedstrijd uit naar de dames van Limmen, die wij nog kenden van vorig seizoen (2x nipt verloren)
De heenreis verliep ietwat moeizaam door een (zeer lange) omleiding in de buurt van Limmen, waardoor we niet aan de vroege kant arriveerden. Tot overmaat van ramp bleek ook nog dat wij alle speelsterpassen waren vergeten en dit was natuurlijk niet zo slim. De dienstdoende scheids leek in eerste instantie wel te willen beginnen om 14.00, maar even later wilde hij toch voor aanvang beslist de passen zien. Gebeld naar Venhuizen en de passen waren dus alsnog met spoed onderweg. Rond half drie kwam de scheids opeens met de mededeling dat hij toch niet langer wilde wachten, mede gezien het feit dat enkele speelsters van Limmen om 16.00 uur weg moesten om te werken. Kortom er viel niet meer over te praten (ook niet over een andere scheids) en we konden ons dus zonder te spelen weer omkleden. Rond 15.00 arriveerden de speelsterspassen, maar dat was dus helaas mosterd na de maaltijd. Erg jammer allemaal, want hoewel we niet compleet waren (we misten 3 speelsters) hadden we best zin om te voetballen.
Het hele verhaal na terugkomst in Venhuizen direct gemaild naar onze wedstrijdsecretaris Cor Doodeman die maandags onmiddellijk contact opnam met de bond. Deze deelde ons mede, regels zijn regels, maar gezien al onze genomen moeite om toch te spelen, wordt de wedstrijd waarschijnlijk op een later tijdstip ingehaald zonder verdere strafmaatregelen. Bij deze nog dank aan Cor voor de snelle actie richting bond.

Vanavond (dinsdag 2-10) waren er maar liefst 14 meiden van de 15 te trainen (alleen Gesina niet want die zit in Brazilie) en omdat het vandaag de sterfdag was van onze Cees, hebben we voor de training even kort stilgestaan bij de gedenkplek op het trainingsveld om aan hem te denken. Het was wederom een emotioneel moment, maar wel goed om te doen en mee te maken!
Zaten we vorige week als groep (en zeker de trainer) door allerlei oorzaken wellicht in een klein dipje, op momenten als deze blijkt toch weer dat we een mooie en goede groep hebben. Vooral ook het feit dat jullie elkaar ook onderling steeds meer op elkaars verantwoordelijk-
heden wijzen doet mij goed en hier worden we als team alleen maar sterker van.
Op de training werd redelijk fanatiek gewerkt en gestreden en het kan niet anders of dit gaat op korte termijn vruchten afwerpen.
Komende donderdag weer goed en fanatiek trainen en dan komende zondag allemaal er voor de volle 100% (of meer) voor gaan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com