Handbal en Voetbal B1 : beiden winst !!

Het is momenteel leuk om stukjes te schrijven over de voetbal en handbal B1. Een betere seizoensstart kunnen beide selecties zich niet wensen. Iedere week kan ondergetekende positieve resultaten melden.

De voetballers van de Valken B1 gingen vandaag op visite bij Succes B1 uit Hippolytushoef. Succes wordt door ons gezien als één van de betere ploegen uit onze competitie. Een echte test dus voor ons om te kijken hoe we er echt voor staan. Met een zeer gemotiveerde, complete ploeg begonnen we zeer scherp aan de wedstrijd. Al in de eerste minuut had ik het gevoel dat het goed zat. Al is dat acheraf natuurlijk makkelijk om te zeggen. Alle linies sloten goed op elkaar aan. Niemand verzaakte en het betere spel was dus voor de Valken. Maar zoals dat vaker gaat neemt de tegenpartij een voorsprong. Door een scherpe counter wist Succes keurig af te ronden 0-1.

We waren qua voetbal gewoon beter alleen ontbrak het aan doelpunten. In de tweede helft kwam in de 8e minuut dan toch het verwachte doelpunt. Tijmen wist het net weer eens te vinden na een vlotte combinatie.
Na een hectisch moment, Frank had een terugspeelbal met de handen opgepakt, wist Succes opnieuw op voorsprong te komen 1-2. De Valken bleef er echter in geloven en met hard werken en goede combinaties kwamen we door goals van Tijmen en Jouke op een 2-3 voorsprong. Het was over en uit voor Succes en met een beetje meer geluk hadden we de voorsprong nog iets uit kunnen bouwen.

Mannen, gewoon een puike wedstrijd en verdiend gewonnen : 2-3 !! Na 4 wedstrijden staan we gewoon met de volle winst op de eerste plaats. Ik noem geen uitblinkers wat dat was vandaag de gehele ploeg !

Volgende week thuis tegen de Grashoppers. We blijven met beide benen op de grond en onderschatten geen enkele tegenstander. Succes maar weer de volgende week.

Ook het andere B1, Aplha Tours handbal, blijft maar winnen. Volgens insiders was het niet hun beste wedstrijd maar wisten de meiden toch te winnen met 5-10, dat is dus heel knap. Op dit soort uitslagen zijn wij voetballers best wel jalours. Doelpunten o.a. van Jody, Iris, Petra en Laura.