DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

‘mooi weertje’

Inmiddels ben ik, Peter Haars, alweer ruim een jaar gesetteld in het prachtige Zwaag waar ik(wij)het zeer naar ons zin hebben. Tevens ben ik gaan voetballen bij Westfriezen, althans als ik niet geblesseerd ben!
Zo ook afgelopen zondag en ik dacht:laat ik weer eens bij m’n oude cluppie De Valken gaan kijken.Met een prachtig heldere koperen ploert boven me zag ik de dauw op de velden liggen en terwijl ik mij een plaats rond het veld toe bedeel zag ik naast mij de website beheerder staan en kon ik mooi even mijn schuld aftikken voor de Valken competitie en uiteraard even een gesprekje aanknopen over het wel en wee van ‘De helden’ want ik zag daar toch een aantal vreemde namen bij staan, maar volgens Martin klopte het helemaal en zijn ze van plan hoge ogen te gooien dit jaar! En toen zag ik hem aankomen: Paul Daldinges!!! Een altijd vrolijk en positief mens die net als ik geblesseerd mocht toekijken deze zondag en hij kwam al snel met de eerste onthulling vandaag: ‘mooi weer vandaag zeg’ en dat herhaalde zich een keer of 8. Inmiddels was het tweede elftal aan hun wedstrijd begonnen met daarin 9 ex
A-junioren die ik heb mogen trainen in het prille verleden.De wedstrijd kabbelde rustig voort en na een prachtig eigen doelpunt van Valken (echt pure pech!)werd het snel duidelijk dat deze jongens nog effies tekort komen voor dit niveau en moeten we hopen dat ze dit seizoen al knokkend zich kunnen handhaven om vervolgens volgend seizoen omhoog te kunnen kijken!In de rust even naar het B veld alwaar de meiden van Henny zich het apelazerus werkte om de 3 punten in de tas te stoppen en dat lukte ze met verve!! Klasse meiden!! De A1 junioren waren bezig op het C veld en hadden het moeilijk tegen ik dacht West-Frisia en zag maandag in de krant dat ze idd verloren hadden.Tijdens de tweede helft kwam er een oude bekende bij ons staan die luisterd naar de naam Ewald(Eland?)Kersten die zijn zoon aan een rode kaart zag ontsnappen om vervolgens kwasi nonchalant even te melden dat hij gaat emigreren naar Australie!
Uiteraard was mijn schrik groot en ik zei: krijg de kelere!! waarop Mattie Obdam relaxed zei: ja die gaan ook mee!! Maar hoe moet het nu verder met voetbalvereniging WSW want Ewald is daar scheidsrechter, voetballer en levert tevens een pittige bijdrage aan de zondag dagomzet in de kantine.Uiteraard wens ik hem een gelukkige toekomst daar toe!! Na het eindsignaal(0-1)bij het tweede en nogmaals van Daldinges te horen hebben gekregen wat een mooi weer het eigenlijk is ging ik richting huis en ben TV gaan kijken waar ik een prachtige wedstrijd heb gekeken: Fiji eilanden tegen Zuid-Afrika met een eindstand van 37 tegen 20 gingen de mannen van de Fiji met de kano huiswaarts.
Al met al een mooie dag met bijzonder mooi weer en leuke mensen om me heen wat toch altijd weer positief is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com