Valken A1 nipt ten onder

Na een moeilijke start in de competitie (1e klasse!) lukt het nu toch aardig om voetballend mee te komen. Alleen het scoren wil nog niet erg lukken.

Na 7 wedstrijden te hebben gespeeld hebben we 1 punt, al zaten we al een aantal keer dicht bij een overwinning, ook afgelopen zondag tegen de Westfriezen hadden we zeker recht op een punt.

De eerste helft was het erg zoeken om hun spelsysteem de baas te worden met als gevolg een 1-0 achterstand.

Na de rust hadden we het probleem onder controle en waren we voetballend zelfs de betere ploeg en kregen we ook kansen die jammer genoeg niet benut werden.

Daardoor werd het steeds moeilijker voor ons met als gevolg een 2-0 achterstand.

We bleven wel voetballen en inzet tonen en scoorde de 2-1. Maar helaas was dit te laat.