Valken 3 pakt punt tegen spirit 6

Heerlijk 11 uur voetballen met redelijk veel publiek aan de zijlijn en wel de derby tegen Spirit 6

Vooraf dachten we snel aan 0 punten, aangezien Spirit aardig scoorde de laatste wedstrijden en dat is iets wat bij ons op zijn minst toch wel ontbreekt

Een voorbeeld wij speelden tegen de nr 13 oftewel Woudia 4 (1-1) en hun wonnen met 10 – 0 van ze

De eerste helft ging het op zich best redelijk allen achterin ging het niet altijd even goed als het zou gaan om de buitenspel regel, vaak was er altijd wel 1 persoon die aan het slapen was

Voor de rest was alles wel in de 1e helft onder controle, maar moesten we toch helaas met 0-1 de kleedkamers in

De tweede helft begon erg goed en Mathijs Menger maakte de 1-1 en iedereen was in extase, maar dit duurde helaas niet omdat lampekap Mark Duin namens Spirit de 1-2 maakte.

Ja aanvallend gebeurde er helaas niet echt veel dus besloot aan het eind van het duel verdediger Bonne Boots maar eens orde op zake te stellen en scoorde vlak voor tijd de 2-2, ja iedereen toch opgelucht, maar goed nog steeds geen overwinning.

Het was een erg leuk en sportief duel, maar ja we hadden liever 3 punten gepakt, wie weet de volgende keer