DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Ooit geprobeerd te voetballen zonder scheidsrechter?

Ooit geprobeerd te voetballen zonder scheidsrechter? Haast onmogelijk. Arbiters zijn onmisbaar. Goud waard dus. En ook een scheidsrechter houdt van voetbal. Heb jij er wel eens aan gedacht te gaan fluiten?

Als scheidsrechter leid je de wedstrijd in goede banen. Jij kent de regels als geen ander. En je zorgt ervoor dat iedereen ze naleeft. Op het moment dat dat niet gebeurt, grijp je zelfverzekerd in. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. En kunnen spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Fluiten kan op elk niveau. Champions League is natuurlijk prachtig, maar niet iedereen hoeft het hoogste na te streven. Ook in het amateurvoetbal en bij de jeugd liggen allerlei uitdagingen te wachten. Daarom, op diverse niveaus zijn er cursussen en opleidingen voor aankomende veld- en futsalscheidsrechters.

Voor beginnende scheidsrechters zijn er vier opleidingen. Die worden hieronder in het kort beschrijven. Meer informatie vind je trouwens op:

www.scheidsrechterswinnen.nl

Pupillenscheidsrechter

Voor als je binnen je eigen vereniging wedstrijden van de pupillen wilt leiden. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Juniorscheidsrechter

Een stapje hoger. Voor iedereen tussen de 15 en 19 jaar die binnen de eigen vereniging jeugdwedstrijden wil fluiten.

Basisopleiding Scheidsrechter Veldvoetbal (BOS veld)

De opleiding voor als je voor de KNVB wedstrijden op het veld wilt leiden. In het jeugdvoetbal of het lagere seniorenniveau. Voor iedereen vanaf 16 jaar.

Basisopleiding Scheidsrechter Futsal (BOS futsal)

De basisopleiding voor het futsal. Met dit diploma kun je door de KNVB worden aangesteld voor het leiden van futsalduels. Vanaf 16 jaar.

Interesse gewekt? Klik dan snel hier of zoek de link: http://www.knvb.nl/organisatie/scheidsrechters/wordscheids en lees alles over de kick van het fluiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Finn Stapel, 24-02 (13 jaar)
Amber Hooijboer, 25-02 (21 jaar)
Jeroen Goedhart, 26-02 (33 jaar)
Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com