Valken 3 verliest weer onnodig in een gelijkopgaande pot

Zondag mochten we met zijn allen naar Bovenkarspel en hierin mochten we het opnemen tegen KGB 7

Vorig jaar wonnen we nog van het 6e elftal en dat jaar daarvoor wonnen we ook in Bovenkarspel dus we hadden er wel een goed gevoet bij, zeker nadat de laatste wedstrijd tegen Always Forward met 7-3 werd gewonnen

We hadden wel met een aantal blessure gevallen te maken maar ondanks dat kwamen we toch op 14 spelers, alhoewel sommige het zwaar hadden na het vrijwilligers feest van Acces

Het was prachtig weer om te voetballen, alleen waren we de eerste helft niet echt scherp, de helft van de ploeg ging er voor en de andere helft moest nog even ontwaken, gelukkig dat dit niet anders was bij onze tegenstander en zodoende hielden we elkaar goed in stand, helaas vlak voor rust scoorde de thuisploeg, zeker zuur omdat dit ongeveer hun enige kans was in de 1e helft tot nu toe

De tweede helft begon ons team een stuk meer gretigheid te vertonen en kwamen er meer kansen, de 2e helft was erg boeiend en zoals zo vaak dit seizoen viel het niet mee.

Een KGB’er schoot naar voren vanaf de middellijn en er was normaal gesproken niets aan de hand, via de rug van een verdediger van ons kwam de bal precies voor de voeten van de spits, onze keeper zat nog in zijn borreldom en weigerde een korte sprint te nemen en zo schoot de spits makkelijk binnen.

Op dat moment stonden we met 2-0 achter, maar goed iedereen geloofde er nog in en niet veel later scoorde Mattie de 2-1

Beiden teams speelden lekker op de aanval, alleen trokken wij aan het korte eind, keeper Borrelmans schoot de bal laag naar voren, Axel Vroling keek om waar de bal zou uitkomen en deze kwam op zijn voorhoofd terecht en jawel in het doel (helaas in dat van ons)

Een keer veliezen door een gelukje bij de tegenstander kan gebeuren maar 2 keer in een wedstrijd word iets te veel zeker voor een team als ons met weinig scorend vermogen

Voor de rest was ik erg trots op Valken 3 waar een goede drive aanwezig was, helaas blijft onze eerste helft een zwak punt niet best als je weer dat je volgende week om 10 uur een uitduel speelt tegen de koploper

Hopelijk woensdag veel aanwezigen op de training en wie weet kunnen we voor een stunt zorgen