Valken 3 niet geschikt om een uitduel om 10 uur ’s morgens te spelen

Ja soms heb je die wedstrijden die je liever speelt op andere tijdstippen maar om 10 uur was het zover en mochten we voetballen tegen de nr 1 van de competitie en wel Grashoppers 5

Vorig jaar zorgden we bijna voor een stunt, ook toen stond Grashoppers (4) bovenaan en stonden we 1-4 voor maar werd het ongelooflijk maar waar uiteindelijk 6-4 verlies

De 1e helft ging het allemaal wel, helaas doordat de keeper niet uit zijn doel kwam werd het 1-0 voor Grashoppers, net voor tijd kregen we een heel lullig doelpunt tegen, iedereen ging ervan uit dat het buitenspel stond er stonden 2 mensen van Grashoppers naast elkaar en 1 kon makkelijk inschieten

De 2e helft werd een drama, onze keeper herstelde zich de 1e helft prima door na het 1e doelpunt wel goed uit te komen, maar de 2e helft was het drama

Het 3e doelpunt was een vreemd doelpunt de keep had de bal maar liet hem erg onverwachts los en het was via een kopbal 3-0, daarna vlogen ze er achter elkaar in, 1 keer en slechte uittrap in de voeten van de tegenstander en hup in het net

Later passeerde Mathijs M de keeper van Grashoppers en iedereen telde al het doelpunt, maar Mathijs trapte over de bal

Ja mensen het was gewoon een beroerde dag, laat ik duidelijk zijn dat het echt niet alleen aan de keeper lag, het niveau verschil was echt te groot, hun hadden meerdere ex selectie spelers in hun team, veel beter aannames, betere passings etc etc

hopelijk volgende keer beter, in ieder geval beter tijdstip en hopelijk een zwakkere tegenstander