Sjoelcompetitie selectie de Valken, speelavond 2

Zie de maan schijn door de bomen, makkers staakt u wild geraas, heerlijk avondje is gekomen………….. zijn de liedjes die door menig kinderstemmetje wordt gezongen voor de kachel of schoorsteenmantel. Voor de selectie was het heerlijke avondje ook weer gekomen, maar niet voor Sinterklaas. Maar voor ons sjoelavondje.

Want het was weer zover en deze keer veel animo, de mededeling die onze aanvoerder na de dinsdagavondtraining vertelde, werd ditmaal in groot dank afgenomen door de selectie. Het was ouderwets gezellig en de animo dit keer was groot, zo waren er dit keer 10 deelnemers die de sjoelschijven ter hand namen en de strijd aangingen met hun eigen motoriek.

De gemiddelde score van de avond was 87,9 punten en dat is vrij hoog, want niet alleen de score’s gingen omhoog naar mate de avond vorderde, ook de consumptieomzet begon een stijgende lijn te krijgen. Dit had ook te maken met de geweldige muziek van Radio NL. een frequentie die gespecialiseerd is in het draaien van Nederlandse dijenkletsmuziek en ook de hits van actuele BN’rs graag ter gehore laat brengen.

De scheidrechter gaf deze keer de leiding uithanden en koos ervoor om het stokje deze keer over te geven aan Marinier Kuip, die dit overigens in goede banen leidde.
Ik kan u deze keer alleen de score’s laten zien, omdat ik andere zaken te doen had aan de bar. Wat ik nog wel kan melden, is dat Ruud hofland nog steeds lijstaanvoerder is, omdat zijn score van 120 nog steeds niet geëvenaard is. Van de 2 rondes die tot nu toe gespeeld zijn staat hij dan ook eerste. Gevolgd door Lowie, omdat Lowie donderdag een score neerzette van 107 en daarmee in het kielzog van Ruud komt.
De top 3 wordt gesloten door Doelman Dekker, hij behaalde donderdag een score van 89.

Hier nog even de score’s op een rij.

1. Lowie 107
2. Paul 92
3. Mike 90
4. Frank 89
5. Jos 88
6. Joris 88
7. Joost 85
8. Ivo 81
9. Wilco 79
10. Ruud 74

De top 3 ziet er zo uit.

1. Ruud 194
2. Lowie 185
3. Frank 178

De volgende en tevens laatste sjoelavond van het jaar is op donderdag 20 december, hopen dat iedereen er is, de winnaar van deze avond zal dan beloond worden met een zak kers(t) verse oliebollen.

Gegroet en ieder alvast een fijne sinterklaasavond toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken