Wederom een K – zondag voor Valken Dames 1

Afgelopen zondag 16-12-2007 moesten we voor onze 9e wedstrijd uit naar het verre Uitgeest om daar om 11.00 uur te spelen tegen de plaatselijke dames, waar we thuis met 3-1 van hadden gewonnen.
We moesten reeds om 09.15 uur vertrekken en het was bokkoud. Onze consuls Arnold en Jaap waren reeds bij de Valken aan het keuren en gooiden Valken 2 eruit vanwege het te harde veld. Omdat het dus pittig gevroren had, belde Arnold voor de zekerheid naar Uitgeest, maar daar ging alles “gewoon” door. Rond 10.15 uur arriveerden we en ook daar bleken de meeste velden nog keihard. De wedstrijd van 10.30 tussen 2 herenteams ging niet door omdat het te gevaarlijk was en de scheids die ons zou fluiten vroeg of we een halfuur later wilden beginnen omdat ook ons veld nog deels bevroren was. Rond 11.10 gingen we voor de warming-up naar het E-veld, maar grote delen bleken nog steeds onbespeelbaar en gevaarlijk.
Onze meiden en ook de trainer zagen het niet echt zitten om te beginnen en ook een deel van de Uitgeester meiden zag het niet zitten. In overleg met de scheids dus toch besloten om de wedstrijd alsnog af te lasten en dus voor de 2e maal dit seizoen een verre reis gemaakt voor Jan met de korte achternaam.
Achteraf toch een inschattingsfout van de plaatselijke consul ben ik bang.
Hiermee viel ook de laatste wedstrijd van Jolanda in het (bevroren) water en dat was niet echt de bedoeling, maar zoals bekend zullen wij tijdens ons winterstopuitje op 12-1-2008 nog uitgebreid afscheid nemen van onze Zuid-Afrika ganger.
Komende donderdag de traditionele kerstborrel in de Valken kantine samen met de heren selectie (komt allen !) en dan een tijdje vrij, voordat we op dinsdag 8-1-2008 de draad weer oppakken middels de 1e training na de winterstop.
Op zondag 13-1-2008 thuis voor de beker tegen KGB en daarna nog 16 competitiewedstrijden met hopelijk meer punten als tot en met heden, maar ik hou er alle vertrouwen in dat we MET ZIJN ALLEN nog genoeg punten gaan pakken.
Voor de meiden die ik niet meer spreek en allen die de Valken Dames een warm hart toe dragen: prettige feestdagen en een gezond, sportief en gelukkig 2008 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken