Nieuwsbulletin nr. 1, december 2007

Beste leden,

Door middel van deze brief willen de besturen van ASV’55, SVH en De Valken. hun leden informeren over een initiatief dat door de besturen is genomen. We hebben de afgelopen tijd overleg gehad over de toekomst van de drie verenigingen en vinden het belangrijk om de leden hiervan op de hoogte te stellen. Uitgangspunt is geweest of de huidige situatie anno 2007 /2008 houdbaar is in de toekomst en wat de verenigingen dan eventueel voor elkaar kunnen betekenen. Dit uitgangspunt moet ook worden gezien in samenhang met de maatschappelijke ontwikkelingen van de afgelopen jaren en de plaats die de verenigingen met haar leden innemen in relatie tot die ontwikkelingen.

De gesprekken die gevoerd zijn hebben geleid tot een inzicht van wat de gevolgen kunnen zijn van bijvoorbeeld een fusie tussen de drie verenigingen. De besturen van de respectievelijke drie verenigingen hebben ervaren dat er zowel voor- als nadelen aan zitten en zijn er zeker van dat ook onze leden dit zo zullen ervaren.

Wij zijn van mening dat een bestuur de richting van de toekomst kan aangeven maar dat de mening van de leden doorslaggevend is om die visie te ondersteunen of om die af te wijzen. Zoals gezegd hebben wij vele voordelen en nadelen kunnen ontdekken maar willen niet dat dit leidend zat zijn in de discussie. De besturen zijn van mening dat de leden van de drie verenigingen de toekomst dienen te bepalen en dat de besturen er zijn om de door de leden gekozen weg in te slaan en hun wensen uit te voeren.

Wat vragen wij nu van jullie?
Graag zien wij reacties op het proces, zijnde ori├źnterende gesprekken betreffende een fusie, van onze leden. Wij hopen op reacties waarbij meningen goed onderbouwd worden.
Dit kan zowel met zakelijke als met emotionele argumenten. Wij hopen dat jullie hier serieus en respectvol mee om zullen gaan aangezien dit belangrijk is voor jullie verenigingen. De uitkomsten zullen wij bespreken in het eerstvolgende overleg tussen de drie besturen. Hierna komen wij bij jullie terug met een nieuwsbulletin
nr.2.

De reacties kunnen naar:
cjgkomen@quicknet.nl
info@svhsport.nl
frank_hand@devalken.com

Met sportieve groet,

Koos Laan, Voorzitter SVH
Kees Komen, Voorzitter ASV ’55
Frank Hand, Voorzitter S.V. De Valken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken