DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Weergaloos doelpunt Petra/Weer geen voetbal voor B1 !

De weergoden zijn ons niet goed gezind. Het lijkt een eeuwigheid geleden dat we weer eens achter die leren knikker aan konden rennen. Alles in onze lichamen schreeuwt om weer lekker te gaan voetballen. Volgende week hopen we weer in aktie te kunnen komen. In de tussentijd we gewoon lekker blijven trainen, zodat we er weer staan als het moet.

De lege zondagochtend dan maar opvullen met een bezoek aan de Banne. En ik kan jullie verzekeren dat dit een goed alternatief bleek te zijn. Op het programma : Alpha Tours B1 tegen Andijk B1 ! Ik weet uit ervaring dat dit altijd pittige wedstrijden zijn, waarbij je nooit van te voren weet wie er als winnaar uit de stijd komt. Ook vandaag ging het er om. Het spel ging op en neer. Het leek wel een tenniswedstrijd waarbij de nekspieren aardig beproefd werden.

Zowel Alpha Tours als Andijk deden niets voor elkaar onder. Het scoreverloop liet ook zien dat beide teams niets wilden weggeven. De gehele wedstrijd liet niet meer dan 1 doelpunt verschil zien. Een gelijk spel dan maar zou je zeggen. Maar daar hadden de meiden uit Andijk geen oren naar. Na een aantal mislukte pogingen om het winnende doelpunt te maken voor Alpha Tours, kwam vlak voor tijd Andijk, door een messcherpe uitbraak op een 11 –12 voorsprong.

Gespeeld was het ! De winst voor Andijk !
Maar toen kwam het moment van Petra. Met nog enkele seconden te gaan waagde ze een laatste ultieme poging om de keepster van de tegenpartij te verrassen. En wat we toen meemaakten was fantastisch. Met een geweldig schot, in de eindzoemer, over de keepster vloog de bal in het doel : 12 –12 !!

Een mooi resultaat en mijn enthousiasme voor het handbalspel begint steeds meer te groeien !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com