DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Valken 2 komt net iets tekort tegen kampioenskandidaat!!

8.00 uur, de wekker gaat en ik kijk naar buiten om vervolgens op de kalender te kijken of het allemaal wel klopt want het weer leek op de maand april, maar het was toch echt gewoon 10 februari 2008.
Een prachtige dag om een goede prestatie neer te zetten op het groene (voetbal)laken. De vertrektijd was vastgesteld op 9.30 uur en aangezien het voor mij de eerste uitwedstrijd was, was ik natuurlijk benieuwd wie er vroeg stonden en wie “wat later”. Zoals vroeger in de junioren kwam ook Jeen nu weer als eerste aanzetten en vervolgens een tijdje niets en pas om 9.28 uur kwamen er opeens uit alle hoeken en gaten allerlei auto’s aanrijden. Op twee na was iedereen op tijd. Om 9.35 uur vertrokken we dan toch nog naar Zaandam om tegen het plaatselijke VVZ te spelen, een ploeg die nog alle uitzicht heeft op het kampioensschap. Bijna bij Zaandam aangekomen zien we opeens Marcel Kuin afslaan richting Beverwijk/Coentunnel en verdwijnt Wilfried opeens van de weg door een dijkje af te rijden en te eindigen op de middenstip van Hellas sport. Gelukkig was het nog lekker vroeg en namen we een heerlijk plastic bekertje koffie in de prachtige kantine (hout, oud en afgegrendeld met rondom tralies). De verdwaalde spelers kwamen toch nog allemaal redelijk op tijd (allemaal een eigen smoes natuurlijk!) en konden we ons gaan omkleden. Na de warming-up een praatje en vol er tegen aan. Dat gebeurde ook, maar zoals zovele weken kom je door een tekort aan kwaliteiten snel onder druk te staan. Dat moet je compenseren met inzet, kracht en slim spelen en dat deed men bij de Valken dan ook en ondanks de vele kansen dat VVZ kreeg hielden wij ons goed staande en kregen we ook wat mogelijkheden. 0-0 bij de rust was hoopgevend en wie weet met een goede counter was er wel meer te halen. Het ging goed tot aan de 76e minuut, (mede door het fantastische keeperwerk van Wilfried!!) maar toen kwam er toch een enigszins verdiende 1-0 op het scorebord te staan. En uit de vreugde explosie die toen volgde bij VVZ (shirt uit en ze doken over elkaar heen) kon men uit op maken dat ze aan de Valken een beste kluif hadden en ze zeeeeeer opgelucht waren na de 1-0. Daarna zagen we dat men rond de grote steden een toch wel iets andere benadering hebben betreffende een overwinning over de streep trekken want de ene na de andere VVZ speler liet zich volledig gaan en vervolgens waren Barry en Jan de slachtoffers van hun charges. Jammer want tot de 1-0 was het een prima en sportieve wedstrijd. Dat we na afloop de complimenten kregen van hun trainer en van de scheids over het vertoonde spel en dat ze het onbegrijpelijk vonden dat wij met 1 punt onderaan staan kopen we niets voor, maar is wel mooi meegenomen en moet moed geven voor de rest van het seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com