Valken 2 sluit af met nederlaag!!

Tja, weken geleden gedegradeerd vervolgens nog een gelijk, verlies een winstpartij om vandaag de laatste te spelen in het prachtige Amsterdam-West alwaar de schotelantennes hoogtij vieren en de geur van de kabab je tegemoet komt. Om 10.00 vertrekken en dan om 9.45 uur M van Vlimmeren te zien verschijnen is als een giraffe op de Noordpool zien lopen. Dit was even schrikken maar de uitleg was simpel: hij moest eerst ff z’n meissie naar Grootebroek brengen om 9.30 uur (op de fiets!). Na een rit van 45 minuten onder begeleiding van onze donkere smurf Camilo die op geheel eigen wijze deze route reed en een spoor van verderf achter liet. Geen tijd voor maar toch een bak koffie nemen was een must. Uiteindelijk de kleedkamer in en op naar het meest afgelegen veld wat je maar kon bedenken. De tegenstanders waren daar al een dik half uur aan het warm lopen en waren er dan ook meer klaar voor dan ons!! Met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 45 jaar was het weer een fijne uitdaging voor de jonge honden van De Valken. Met een heerlijk zonnetje op het bolletje was het prima uit te houden langs de kant, maar in het veld was het wel wat moeilijker uit te houden en de wedstrijd kabbelde rustig heen en weer met DCG als de betere ploeg. Tot in de 20e minuut Camilo weggestuurd werd en richting keeper wilde gaan, maar hij werd onreglementaire naar de grond getrokken en dus was er een fluitsignaal en wachtte wij op de donker rode kaart die getrokken moest worden!! Maar………….de beste man dacht even na en gaf gewoon helemaal niets onder het mom dat er toch niets meer op het spel staat en mooi weer is of zo…
Hoe is het toch mogelijk denk je dan. Met 11 tegen 11 door en DCG kreeg waar het recht op had: 1-0. Vrijwel uit het niets een knappe aanval van Valken en met een verwoestende knal maakte Jeen de 1-1 en was de wedstrijd weer open. Rust. Na de rust vielen Edwin.V en J de Groot in voor Jan en Rob. De ploegen waren meer aan elkaar gewaagd en Valken was zowaar gevaarlijker. Jelle maakte zelfs op prachtige wijze (4 man het bos in en een pegel in het kruis!!) de 2-2 en was DCG klaar voor de slachtbank en kregen wij dan ook kansen op de 2-3. Helaas waren het toch de oude knarren van DCG die op individuele klasse de 3-2 maakte. Valken gaf niet op en knokte voor wat het waard was om de (verdiende) 3-3 te maken, maar in de 90e minuut was het onze keeper die teveel naar circus Renz had gekeken en even de show wilde stelen. De bal kwam van 30 meter door een speler van DCG bij Wilfried aan en ipv de bal te pakken wilde hij hun spits even “piepelen” en dat lukte…………bijna…………4-2.
We konden er wel om lachen met z’n allen want wat maakte het nog uit.
Ik vind dat we als team absoluut trots mogen zijn met wat we na de winterstop hebben laten zien (14 uit 11) en we verlaten dan ook met opgeheven hoofd de derde klasse om volgend jaar in de vierde onze kunsten te vertonen!!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken