Geen wedstrijden voor Handbal en Voetbal B1

Jammer toch dat er verenigingen zijn die het niet voor elkaar krijgen om een team op de been te krijgen om te spelen.

Zowel de handbal als de voetbal van de Valken B1 kregen te maken met dit probleem. Zo graag zelf willen spelen, maar afhankelijk moeten zijn van de tegenpartij.
Voor de voetbal de Valken B1 moest het zondag een mooie afsluiting worden van een prima seizoen. Uiteindelijk een 5e plek met 37 punten, 84 doelpunten voor en 55 tegen, een positief saldo dus van 29 doelpunten.
Het was afgelopen zondag fantastisch weer en perfecte omstandigheden om nog even een lekker potje te voetballen. Maar om 10:00 uur gooide HOSV, onze tegenstander, roet in het eten. Niet genoeg spelers op de been kunnen brengen om een team samen te stellen.

Bij de Valken B1 stonden gewoon 14 man in tenue, inclusief twee 40 MM geblesseerden, om 10:00 klaar om de wedstrijd aan te vangen. Klasse mannen hiervoor. Jullie hebben qua aanwezigheid het gehele seizoen het niet af laten weten. En we kunnen het gerust een luxe probleem noemen dat we het gehele seizoen moesten spelen met 3 wissels. De teleurstelling was dus erg groot dat de tegenstander afbericht gaf een half uur voor de wedstrijd. Schoenen vlogen tegen de muur en vloekpartijen waren niet van de lucht. En misschien ook wel een beetje terecht.

Maar omdat iedereen toch in de kleren zat werd er besloten om op het trainingsveld een partijtje te ballen tegen elkaar. Om zo toch het luie zweet van de avond er voor er uit te spelen. Einduitslag geloof ik 7-7 voor ………????

Na de trainingswedstrijd hebben we, zoals afgesproken, op het terras van de Valken kantine nog een afsluitingsborrel gedaan. En ondanks het, niet geplande, vroege tijdstip vloeiden de goud-gele rakkers rijkelijk. Mooi effe na teuten over het voorbije seizoen. Eind mei het afsluitingstournooi van Polytechniek bij Spirit en dat zit het er echt op.

Ook het andere B1, dat van de Alpha Tours B1, had te maken van het afzeggen van de tegenstander. Reden, jawel, niet genoeg speelsters bij elkaar kunnen brengen. Jammer meiden volgende keer beter. Misschien een idee om de mannen van de voetbal B1 tegen jullie te laten handballen als het weer voor beide teams niet doorgaat ???!!!

Rest mij nu dus alleen nog om een ieder een prettige kermis toe te wensen en tot een volgende sportieve gelegenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken