Valken 3 behaald eindelijk na weken een overwinning en wel op Valken B2

Vandaag zou de laatste keer worden dat ons team dit voetbalseizoen op het veld zou staan.

De bedoeling was dat we vandaag tegen de jeugdige leden van de Valken moesten voetballen en wel tegen de B2

Het tijdstip was erg goed aangezien de kermisdagen erop zaten en de meesten geen trek meer in bier hadden op de zaterdagavond, het was echt raar om te zien en te ruiken dat niet het halve team naar bier stonk

Dit was een goed voorteken dat we misschien dan wel van jongens van rond de 15 misschien konden gaan winnen

De eerste helft ging nog wel redelijk gelijk op al hadden de mannen van het 3e betere kansen, vlak voor tijd werd het ook 1-0 voor het 3e team door supersub Matthijs Carbet.

De tweede helft ging het super, dus de andere Matthijs oftwel Menger scoorde de 2-0, niet veel later scoorde dramaspits Mattie. Ondanks dat hij recht op de keeper schoot had Mattie de mazzel dat de keeper net op tijd zijn rechter been omhoog liftte

Niet veel later kwam de mooiste aanval, Bonne schoot in mijn richting, ik gaf voor en Bonne kopte hard de bal erin.

Wie eigenlijk de laatste goal scoorde is mij niet geheel duidelijk, maar goed het werd uiteindelijk 5-0

We vonden het erg leuk om tegen de B2 te voetballen en ik hoop dat er nog velen oefenpotjes komen, want wachten tot half september duurt me wel erg lang