DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Helden verslaan Valken 3 in fel oefenduel

Op een strak gemaaid trainingsveld speelden Valken 3 en Valken 4 vandaag een serieuze test naar aanloop van de competitie 2008-2009. Voor de helden het eerste optreden, het 3e had al wat speelminuten in de benen.

Valken 4 trad vandaag aan met 2 nieuwe aanwinsten, na het afvallen van Ome Jos dus +1 voor de helden: Camilo van Vlimmeren en Rowan Boots. Beide spelers bleken na vandaag de eerste keuring met glans te hebben doorstaan.

Valken 4 heeft dus genoeg wissels en de vele positiewisselingen zijn weliswaar niet goed voor het positiespel, maar het komt de rust in deze wedstrijd wel goed uit.

De helden komen na tien minuten op een 1-0 voorsprong na een goal van spits Ben. Een mooie schuiver van de rand van het strafschopgebied.

Ruststand 1-0, na rust komen de helden op 2-0. Na een mooie actie van Ben belandt de bal uiteindelijk voor de voeten van aanwinst Rowan die koelbloedig blijft voor invalkeeper Rico Muntjewerf-Pater.

Een sprankje hoop uiteindelijk voor het 3e als men tot 2-1 komt via Koos Keuning.

Helaas voor hen hebben wij Ben en die maakt de 3-1. Hierna nog kansen voor de helden via Ben, Sebastiaan en Camilo maar de teller stokt.

Een goede voorbereiding voor de helden, dat belooft weer een mooi seizoen.

Tijdens de rust beschuit met muisjes van Marco – geboorte van nieuwe helden Annabel – van harte Marco en Ellen – en na afloop een kratje bier in de kleedkamer – nogmaals gefeliciteerd Dennis – de eerste geluiden uit het Valken 4 heldenkamp klinken positief!

Het wachten is op een objectief verslag van de tegenzijde…. De veelvuldig – ongetwijfeld vaak terecht – vlaggende Axel – zal wellicht een heel ander beeld hebben van dit felle duel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Finn Stapel, 24-02 (13 jaar)
Amber Hooijboer, 25-02 (21 jaar)
Jeroen Goedhart, 26-02 (33 jaar)
Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com