Zwaagdijk 1 – Valken 1 2-1

Zwaagdijk – Valken 2-1 (Niels Kool 0-1)

Klokslag 12:00 uur werd door trainer Nico Vriend het strijdplan uiteengezet. Op tactisch gebied werd geopteerd voor aanvall ∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙censuur∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙. Op mentaal gebied was er meer dynamiet noodzakelijk. Op persoonlijk gebied kon Rick niet worden opgesteld (hij had iets anders aan zijn hoofd) en op Zwaagdijks gebied werd gewaarschuwd voor hun gevaarlijkste man: Andrei de Vries (‘de draver’).

Met inachtneming van al het bovenstaande (inclusief de hardloopschoenen van John) werd vervolgens een goede pot voetbal in Zwaagdijk gespeeld. Het balletje ging goed van links naar rechts en van achter naar voor. Met drie goede mogelijkheden vóór en eigenlijk géén tegen bleef de ruststand helaas op 0-0. Na rust kwam de Valken dik verdiend op voorsprong door Niels Kool ( met dikke enkel). De drie punten leken binnen handbereik, temeer de Valken goed bleef voetballen en soms heel dicht bij de verlossende 0-2 zat.

Helaas ging de 0-2 er nooit in. Daarentegen was het plotsklap Zwaagdijk die met een onoplettende vrije trap de 1-1 binnen deed koppen. Geheel-tegen-de-verhouding-in was Zwaagdijk hiermee terug in de wedstrijd. Dat vervolgens Zwaagdijk het ook nog voor mekaar kreeg om de 2-1 te scoren was pure diefstal. Beroofd van 3 verdiende punten moest de Valken uiteindelijk de aftocht blazen.

Aankomende wedstrijd wacht het derde geklasseerde Kwiek’78. Mooie gelegenheid om terug te keren in de strijd. Qua voetbal zijn we zeker niet minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken