Valken 3 blijft verliezen dit keer van WSW 2

Ja beste mensen het leven van een verslaggever van Valken 3 gaat niet altijd over rozen, ik voel me samen met mijn team genoten net zoals FC Volendam op dit moment, ook al hebben wij in ieder geval dit seizoen nog 3 punten gepakt

Zoals gezegt vandaag ging de reis naar Wijdenes, vooral voor mijn persoontje was het een speciaal duel, zoals menig Valken lid weet ben ik rij-instructeur en kom je wel eens ex leerlingen tegen die tegen je ploeg voetballen, nu kwam ik er wel 4 tegen (Wout Stroo, Jan Nico Boon, Christiaan Slagter en Xander Kristel)

Een goede reden om van die jongens te winnen, maar helaas verloren we al eens eerder bij een toernooi bij Spirit dus ik hoopte dat we dit keer de score aan de goede kant zouden laten komen

Helaas zoals vaker hebben tegenstanders de neiging om de mooiste tegentreffers tegen ons team te scoren en dat zal nu niet anders zijn, na ongeveer een minuut of 20 schoot een WSW ‘er van een meter of 25 in de kruising, balen, maar goed we gingen weer door en kregen ook af en toe een kansje, maar helaas dat ging er niet in. De thuisploeg deed het beter, er kwam van de zijkant een voorzet en hun aanvaller kon vrij intrappen rond de penalty stip, daarna was het rust

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld WSW ging helemaal los en voordat ik het wist stonden we 5-0 achter, op zich werkte het Valken 3 team hard, maar als je zelf een vrije trap krijg en binnen 10 seconden kan WSW weer een schot lossen op onze goal dan snappen jullie beste lezers waar het mis is gegaan, WSW toonde meer agressie in het spel en wij hadden geen controle over de wedstrijd

Een hoogtepunt kwam er dan nog wel, Mattie Obdam had volgens mij voor het eerste in zijn leven een penalty meegekregen hulde voor de plaatselijke scheidsrechter, Matthijs Menger scoorde en dat was ook de eindstand

WSW staat eerste in onze poule en ze hebben ook later zien waarom, hopelijk komen de punten de volgende keer wel bij de trots van Hem