Valken – RKEDO 1-2

Valken – RKEDO 1-2 (Marco Stroet 1-2)

Klokslag 12:15 uur werden we in de bestuurskamer door onze trainer en coach Nico Vriend op heerlijke belegde broodjes getrakteerd. Hoewel de broodjes voetballend gezien niet verdiend waren lieten we ze toch erg goed smaken. Ham, kaas, rosbief, witbrood, bruinbrood,…. alles was voorradig, dit mogelijk gemaakt door de oefenmeester diens vrouw. Mijn inziens geen slechte voorbereiding………………..……..moeten we zeker vaker doen!

Dan de wedstrijd. Vanaf het beginsignaal werd RKEDO zwaar onder druk gezet. Ik overdrijf niet als ik zeg dat in de gehele wedstrijd zeker 7 dotten van kansen door Valken werden gemist. Ook overdrijf ik niet als ik zeg dat Valken zeker 70% van de wedstrijd in balbezit speelde. Al met al was het spel van Valken goed en dreigend. Helaas ontbrak echter de honger naar wezenlijke doelpunten. Doordat het scoren van Valken echter uitbleef leek de wedstrijd op een 0-0 te eindigen. Helaas voor ons was dit niet het geval. Van de tweetal keren dat RKEDO de middenlijn had gepasseerd, was het ook twee keer toevalligerwijs raak. Één keer uit een onterechte corner, de andere keer uit een te zonnige keeperuittrap.
Geheel tegen de verhouding is was het daarmee 0-2. Een voetbalstand die door penaltynemer Marco Stroet in de slotfase nog wat eerlijker deed aanzien, maar de diefstal was toen al een feit.

Volgende keer wordt er gestreden tegen Sint George. Als we dan eenzelfde pot kunnen neerleggen als tegen RKEDO, en nu niet vergeten te scoren, zie ik onze eerste winstpartij met alle vertrouwen tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken