B1: vier euroknallers en 2 McFlurry

De site van De Valken en OSV was de hele morgen druk bezocht. Gaat de wedstrijd door of gaat er een streep door de wedstrijd. Het water kwam met bakken uit de hemel, de sluizen stonden boven open en de Romeinse oppergod Pluvius had het erg naar zijn zin en lachte ons hard uit. Tijdens de rit naar Amsterdam zagen we geen hand voor ogen en de ruitenwissers stonden op standje 3. Met 5 spelers in de bak was het binnen net zo nat als buiten. Het was zelfs periodiek niet droog. Windje met kracht 4 erbij.
Kortom: prachtig weer om eens een leuke pot neer te zetten.
In Amsterdam lag een mooi sportcomplex met vele groene velden maar laten wij het nu net treffen dat we op een kale vlakte moesten spelen met in het doelgebied een onverklaarbare deksel van een waterput. Omdat we in de file hadden gestaan waren we wat laat maar daar werd door OSV goed op ingespeeld, er was geen kleedkamer beschikbaar. Nadat het eindelijk geregeld was, kwamen we in de allerkleinste kleedkamer die we ooit hebben gezien. De tom-tom was toch ingesteld naar Amsterdam en niet naar Madurodam. Snel nog even de tactische aanwijzingen omdat we na vorige week iets anders wilden proberen. Bas ging direct in de aanval spelen en achterin 1 op 1. De plannetje lukte, we kwamen goed uit de startblokken en wisten OSV onder druk te zetten. Probleem was wel dat Bas tijdens het schoenenpoetsen afgelopen vrijdag had ontdekt dat zijn zool los was gekomen van de rest van zijn schoeisel. Omdat hij leading was in de Night of the Drums was hij niet in de gelegenheid om nieuwe kicks te kopen. Bij een wissel was het dus steeds schoenen wisselen. We speelden compact maar het middenveld hadden we niet helemaal onder controle. Niels wist na een half uur de ploert achter de verbouwereerde keeper van OSV te plaatsen. Weer een beauty van een doelpunt van deze wereldspits. Kort erop scoorde OSV tegen omdat niet iedereen terugverdedigde en ze alle tijd hadden om de bal aan te nemen en met een droog schot Edwin te passeren. In de rust met elkaar besproken dat we er nog een tandje bij zouden zetten en als we een tegendoelpunt zouden krijgen Bas en Wietse S van plaats zouden wisselen. Helaas moest dat al na 20 minuten omdat we nog een keer dezelfde fout maakte als in de eerste helft. Alles hebben we uit de kast gehaald, goed doorjagen en kort op de bal. Het had resultaat, Niels scoorde nog een keer. 2-2. De tijd was vervolgens te kort om het voordeel in onze richting te krijgen. Toch 2 punten laten liggen.
We hebben en keihard voor gewerkt en zoals Bram tijdens de rust terecht opmerkte: “als iemand een fout maakt moeten we er allemaal voor vechten om dat te herstellen”.
Omdat ik beloofd had om bij winst even wat te halen bij Mc Donalds heb ik maar het besluit genomen dat bij gelijkspel alleen de funcar –die inmiddels vakkundig gesloopt was door de inzittenden- langs de McDrive te gaan. 4 euroknallers en 2 McFlurry.
Was weer een fijne pot voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken