Scheidsrechters De Valken op bezoek in Volendam

Op woensdag 29 oktober is de wedstrijd Volendam – Willem II bezocht door de scheidsrechters van De Valken. Over de oude E10 reden wij met de gewenste snelheid van Koos Spee naar Volendam toe. Wij parkeerden bij de amateurtak van Volendam en via het roemrucht bruggetje kwamen wij uit bij het pittoreske stadion. Sfeer snuiven in het supportershome deed ons goed en met de warme chocomel in de hand togen wij naar Vak ED aan de lange zijde.

Met veel inzet en vertoon van veerkracht zagen wij dat de hatelijk nul punten met verve werden weggepoetst, na een verdiende 1-0 ruststand eindigde de wedstrijd in 2-2. Er had zelfs meer in kunnen zitten ware het niet dat een schot uit een moeilijke hoek via de binnenkant van de paal weer in de handen van de keeper van Willem II terechtkwam. Mooi waren de duels tussen Mathieu Boots en de spits Demouge van Willem II; menig robbertje werd uitgevochten. Mathieu kreeg zelfs een prima kopkans maar de bal ging helaas voor heel Volendam net over de deklat.

Na het laatste fluitsignaal stonden de auto’s reeds warm te draaien en gingen alle scheidsrechters met een goed gevoel naar huis. Of dat ook gold voor de scheidsrechter van de KNVB weten wij niet, echter wel dat hij door een valpartij op het kunstgras de rest van de wedstrijd last had van zijn rug.

Volendam kan zondag proberen met dezelfde strijdlust proberen aansluiting te bewerkstelligen bij de andere staartclubs via een goede uitslag tegen de altijd lastige Superboeren in het eigen Kras-stadion. Aanvang 14:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken