VALKEN 3 BEHAALD 1E THUIS OVERWINNING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Topper topper topper, eindelijk was het dan zover, we hebben eindelijk de 1e thuis overwinning behaald en wel tegen de nr laats Berkhout.

Ja dit is een verhaal over een team wat bestaat uit gedreven mensen die keer op keer toch weer naar de training komen op de woensdag om toch verder te komen dan de onderste regionen.

Een aantal keer is het ondanks een prima eerste helft mis gegaan in de 2e helft, na bv tegen West – friezen 2-0 voor gestaan te hebben verloren we uiteindelijk net voor tijd met 2-3 en laatst hadden we een 4-1 voorsprong weggegeven tegen het zwakke Medemblik en werd het 4-4.

We hadden afgelopen zondag door dat het nu toch echt maar eens moest gaan gebeuren en dit keer tegen de hekkensluiter, ondanks de slechte weersvoorspellingen scheen de zon en dit was een goed vooruit zicht

De eerste helft speelden we prima, paar aardige kansen en er werd gescoord, na prima aangeven van onze rechtsbuiten Mark D, scoorde onze Matthijs Menger een niet te missen kans en was het 1-0, toen kwam het tijdperk Kharym, onze eigen El Hamdaoui. Hij schoot vanaf afstand prachtig over de keeper heen door het midden en net onder de lat

Dus met een 2-0 voorsprong gingen we de rust in, nou daar waren we nog niet helemaal gerust op aangezien dit wel vaker gebeurde tijdens de rust

De tweede helft is bij ons altijd klote en dit zou niet veel anders zijn. We lieten Berkhout komen en ze kwamen zeker een stuk beter de kleedkamer uit, ze kregen zelfs kansen. Gelukkig hadden we Kharym die in ieder geval door de mooie schuiver zorgde voor de 3-1. Daarna ghing het weer mis enuiteindelijk namen ze een corner en helaas mede door mijn fout ging het niet geheel naar wens. 1 van de spelers kopte op doel en ik stond naast de paal en dacht dat er geen ruimte links van mij was, helaas kwam ik na afloop erachter dat er dus precies een val tussen paste.

Niet veel later begonnen we weer iets beter te ballen, maar niet heel veel beter, uiteindelijk ging Matthijs Menger naar de grond en kregen we een penalty die ook door Matthijs benut werd.

Ik ben erg blij met de overwinning, maar hoop dat we eindelijk de lijn van de 1e helft kunnen doorzetten naar een geheel duel, verder moest ik van onze keeper Rob Muntjewerff melden dat hij een paar goede reddingen verricht had, ik had het zelf niet waargenomen, maar ik beloofde mijn goede vriend dat ik het wel in het verslag zou zetten, verder mijn complimenten toe naar Koos Keuning, ondanks dat hij voor de verkeerde profclub is vind ik Koos een grote aanwinst voor het 3e met veel passie en snelheid