Valken 1 zet ongeslagen reeks voort………!

Valken – Hauwert’65 1-1 (1-1, Rick Schouten)
Voor de derde keer op rij werd door de Valken niet verloren. Na KSV (0-0), Berkhout (4-4) werd afgelopen zondag Hauwert het volgende slachtoffer van de inmiddels hongerig geworden Valken.

Onder bezielende fanatisme van weekpupillen Simone en Jermaine werd de wedstrijd goed aangevangen. De tactiek, welke door trainer Nico Vriend was uitgedacht, bracht Hauwert achterin aanzienlijk in de problemen. De vrije backs werden door respectievelijk Andre, Michiel en Jos zeer kort gehouden en de centrumverdedigers van Hauwert wisten zich hier geen raad mee. Op het middenveld werden de meeste duels beslist in het voordeel van Niels, Noby en Chris. De Valkens achterhoede bestaande uit Mi(e)ke, Jhon, Ruud en Dirk stond met name na de 27e minuut (kleinigheidje hou je altijd……..) als een huis. De gouden wissels Marco, Rick S. en Rick R. zorgden in de tweede helft er persoonlijk voor dat Valken langszij kon komen. Keeper en tevens aanvoerder Frank zorgde (met reddingen en het nodige tijdrekken) vervolgens dat de 1-1 fijntjes geconsolideerd werd.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Oosthuizen op het programma. Gezien de huidige ontwikkelingen van de selectie, het opgebouwde vertrouwen en natuurlijk de heldere woorden van Sinterklaas moet een overwinning heel goed mogelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken