Valken 2 verliest van zichzelf!!

Als trainer coach wordt je er moedeloos van, het niet fel en geconcentreerd beginnen van een wedstrijd………
Vanaf minuut één dat we bij elkaar zijn begin je erover te praten, maar helaas zonder enig effect want 6 minuten na het beginsignaal sta je met 2-0 achter en kan je 85 minuten achter de feiten aan gaan rennen.
Het blijft dus een ongrijpbaar fenomeen en als coach kansloos!!

Al na 2 minuten was het 1-0 na het niet weg krijgen van de bal mede door de felle, koude tegenwind, maar dat mag geen excuus zijn. Ook na deze tegenvaller en waarbij men mag zeggen dat een ezel zich niet voor de tweede keer stoot was er toch niets van geleerd want wederom door klungelig de bal niet uit de defensie te krijgen kwamen de gastheren “gratis” op 2-0.

Voetballend was het van beide kanten niet best, wij kwamen niet ver en Andijk kon het spel niet maken.
Toch voor de rust een meevaller en pardoes stond de 2-1 op het scorebord.
Met het vooruitzicht de wind mee te hebben in de tweede helft waren er in de rust alleen maar positieve geluiden te horen en zou het allemaal wel goed komen.
Helaas wisten we niet goed raad met de wind en waren de lange ballen allemaal niet te belopen voor de spitsen.
Korter spelen en al combinerend de spitsen bereiken was de oplossing en dat lukte ook, maar wanneer we dan eindelijk de echte kansen krijgen moeten ze er ook nog in natuurlijk!!
En zo ontstond dan ook het “BartBoontje”!!
Wat dat is??
Een hattrick is drie keer scoren in één helft en een “BartBoontje” is drie keer een 100% kans missen in een kwartier.
Het hoorde er gewoon allemaal bij want voetballend waren we gewoon veel beter, maar het lukte gewoon net niet!
Daarbij komt dat de keeper van Andijk (S.Redeker) de wedstrijd van z’n leven keepte en er een paar mooie ballen uithield.
Dat de coach van Andijk nog even onze kleedkamer opzocht om te zeggen dat wij minstens een gelijkspel hadden verdiend was slechts een pleister op de wonde, maar een uiterst sportief gebaar!
Het betekent heel simpel dat we de eerste plaats voorlopig uit ons hoofd kunnen zetten en lekker moeten gaan voetballen.
Positief was de foutloze wedstrijd van Rick Raven bij het eerste elftal (dit moest even in het verslag genoemd worden!!)