Fanactie AZ biedt De Valken kans op voordeel

AZ is enige tijd geleden gestart met de campagne Word Fan van A tot Z om de binding met het achterland te vergroten. Hierbij kan iedere voetballiefhebber gratis allerlei AZ-voordelen verkrijgen waaronder een persoonlijke AZ Clubcard. Daarnaast ontvangen ‘Fans van A tot Z’ tien procent korting op AZ-fanartikelen, hebben zij de mogelijkheid om thuiswedstrijden van AZ te bezoeken en profiteren zij van speciale acties en voordelen.

Amateurclubs die zoveel mogelijk Fans van A tot Z weten te werven maken kans op exclusieve prijzenpakketten, zoals Canterbury onderkledingpakketten en toegangskaarten voor thuiswedstrijden van AZ alsmede rondleidingen door het DSB-stadion. Uitschieter is de oefenwedstrijd op eigen veld tegen AZ die amateurclubs in de wacht kunnen slepen, met alle financiële voordelen van dien.

Bij de actie wordt rekening gehouden met het ledenaantal van de clubs, dus iedereen maakt een reële kans, ook s.v. De Valken.

Alle informatie over de Fans van A tot Z Amteurclubactie, inclusief de ranglijst van de amateurclubs, is terug te vinden op de website van AZ (www.az.nl); Fancentrum; Fans van A tot Z; Amteurclubactie).

Inschrijven voor Fans van A tot Z verloopt via de actiewebsite www.fansvanAtotZ.nl.

Het bestuur zou het erg leuk vinden als leden van s.v. De Valken erin zouden slagen om goed voor de dag te komen door zoveel mogelijk Fans van A tot Z aan te brengen. Extra sportief zou het zijn als Valkenleden die zelf fan zijn van een andere profclub, toch meedoen om de kans voor onze eigen vereniging De Valken zo groot mogelijk te maken.

Succes.

Ron Laan, algemeen secretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken