Valken 1 afgelopen 3 wedstrijden

Afgelopen wedstrijden zijn gespeeld zonder trainer Nico Vriend. De donderdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen koploper West-Frisia bleek een basis voor diens verdere afwezigheid . Een ‘gebrek aan vertrouwen’ wordt het officieel genoemd. Onofficieel heeft het meer temaken met een ‘gebrek aan punten’. Voetbalpunten bleven immers uit. Punten die broodnodig zouden zijn ter lijfsbehoud in de 5e klasse zondagsamateurs. Twee ploegen zouden immers degraderen en Valken bezit tezamen met WBSV de slechtste kaarten. Hierop anticiperend….. speel je dan door en vertrouw je op je huidige kaartenset of verwissel je wat kaarten in de hoop op een betere kaartcombinatie? Aan het einde van die donderdagavond was de strategie bepaald……………………………………….……één kaart werd ingeruild, met de hoop op een beter kaartcombinatie.

Tegen Westfrisia werd daarmee voor het eerst gevoetbald zonder trainer Nico. De wedstrijd eindigde in een 1-2 verliespartij. Zoals het hele seizoen was Valken zeker niet de onderliggende partij maar wel degene met het “kortste eind”. “Australian Rugbyer” Michiel scoorde nog wel een puike 1-1, maar 10 minuten voor het einde was het West-Frisia die haar kampioensgeluk etaleerde.

Uit tegen Sporting Schermerhorn was het niet veel anders. Opnieuw was het Valken die de wedstrijd grotendeels bepaalde en zowaar op een 2-0 voorsprong kwam door Andre en Niels Kool. Via een vrije trap alsmede een counter kwam Sporting echter langszij en moesten de punten in Schermerhorn alsnog worden gedeeld.

Eenzelfde puntendeling was van toepassing uit tegen Sint George. Met bij vlagen goed en verzorgd voetbal werd Sint George ver van doelman Dekker gehouden. De nul was daarmee een zekerheid en getracht werd dan ook de voorsprong te zoeken. Helaas werd deze door niemand, inclusief Bart, niet gevonden.
Met bovenstaande 2 punten uit drie (relatief goed gespeelde) wedstrijden zijn de kaarten echter niet significant veranderd, laat staan verbeterd. Nog steeds bezit Valken de één na laatste plaats…………..

Wel is gelukkig het kaartspel tussentijds veranderd…….…. Zo zal namelijk niet twee maar slechts één ploeg naar de 6e degraderen……………….

Hebben we dan toch zo aan het einde van de competitie onverwachts geluk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken