Paaszaterdagscore voor laagvlieger Kreeft (update, helaas)

Helaas, een foutje in de scoreverwerking…. Kijk maar naar de actuele stand voor de juiste stand. Vanmiddag wordt ie toch al weer gewijzigd.

Originele bericht:

10 punten uit 4 duels, een mooie score voor Laszlo Kreeft die daarmee stijgt van stek 46 naar 34. Zijn totaal is nu 85. Dit is bijna 20 punten achter de posities die uiteindelijk recht geven op een prijs.

Bovenin komt André Bleeker naast Kees van der Jagt, Bleeker scoorde 2 punten, van der Jagt deze ronde 9, dat is hem nog niet veel overkomen.

Beiden staan nu op 114 punten, 2 meer dan Edwin van der Rol. Van der Rol op zijn beurt heeft 2 punten meer dan René Bleeker die de eindsprint ingezet heeft. De geluksvogel uit Hem stijgt weer een stekje. Dit gaat ten koste van Nel Dop die nu op 197 staat en Ben de Vries ook nog langszij ziet komen.

De top 8 wordt afgesloten door Peter Haars en Ivo Kuip die beiden op 104 staan.

Marco Stroet, Jasper de Haan, Theo Visser, Doelman Dekker, Ilse Beemster, Remco Raven en Martin Beemster, ze zitten op het vinkentouw.

Onderin doet Niels Koster goede zaken en lijkt Piet Boon de aansluiting nu echt te missen, zijn achterstand bedraagt nu 3 punten op Michel Haring en Bart Ruitenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken