Beloftenteam Ned. Doven Elftal speelt gelijk

Het beloftenteam van het Nederlandse Doven Elftal speelde op woensdag 29 april 2009 een oefenwedstrijd tegen de A1 van HSV uit Hoorn.
Het NDE, met Wietse Sijm in de basis, speelde –ondanks dat de spelers uit het hele land komen en nauwelijks trainingsmomenten hebben met elkaar- een goede wedstrijd. Ze kwamen op een 1-0 voorsprong maar tegen het eind van de 1e helft kwam HSV langszij.
In de 2e helft stond Wietse de eerste 20 minuten wissel en het spel van het NDE werd onzorgvuldig en ze kwamen onder druk te staan hetgeen resulteerde in een doelpunt voor HSV. Nadat Wietse zijn plek als laatste man weer had ingenomen, kwam de rust terug in de ploeg en wist het NDE gelijk te komen. De eindstand was zoals het hoorde te zijn 2-2.

Ook De Valken aanhang was komen kijken. Drie (ex)trainers John Bleeker, Wilco Kenter en Harry Steenkamp wilden weleens zien wat ze Wietse allemaal hadden bijgebracht in de loop van de jaren. Verder was er een grote delegatie van de B2 en heel veel familie.

Een prachtige avond, waarvan ik een paar plaatjes heb gemaakt. Deze zijn te bekijken op de link:

Selecteren, kopieren en in je balk plakken, dan kom je erop. Als je wilt kan je ook foto’s downloaden for free.