DWOW 2 – Valken 2 (oefenpot)

Gisteren heeft de bal weer gerold en wel in het prachtige (verre) Wieringerwerf tegen DWOW.
Het was na de overwinning op WSW (1-3) de tweede oefenpot voor groep 2.
Na een mooie rit door het prachtige Wieringerwerf alwaar de bordjes die men naar de sportvelden moeten wijzen waarschijnlijk op zijn, werden we op zeer vervelende wijze geconfronteerd met de mededeling dat de aanvang van de wedstrijd niet 17.00 uur, maar 19.00 uur was.
Na een kort overleg met de spelers besloten we huiswaarts te keren en niet meer terug te komen.
Maar………………………………………daar was opeens de overactieve coach van DWOW die mij op mijn schouder klopte en zei “we gaan natuurlijk niet zomaar weg he, Ik ga de spelers allemaal bellen en we starten om 17.30 uur”!!
Het was op dat moment 16.35 uur en wij namen plaats in de kantine waar heerlijke grote banken stonden met een al even mooie TV. Drinken werd ons keurig aangeboden en al snel was Frank Dekker op zoek naar een pornozender. Helaas niet gevonden en om 17 uur kregen we groen licht en kleedde we ons om. Na een korte warming-up begon de wedstrijd exact om 17.30 uur!!
Een onwennig Valken (weer veel nieuwe spelers die moeten wennen aan elkaar) wat in het begin meteen onder druk kwamen te staan en het gevolg was dan ook een verdiende 1-0 voor DWOW.
Vanaf ongeveer de 20e minuut stonden we steeds beter in positie en kregen we vat op het spel van DWOW en domineerde we de wedstrijd.
Een onvoorstelbaar mooie goal van Michel bracht ons op gelijke hoogte 1-1.
Een beter voetballend Valken creëerde een paar mooie kansen, maar belangrijker nog, er zaten goed opgezette aanvallen bij die een trainer blij maken.
Één van die aanvallen werd voor de rust nog bekroond met een doelpunt gemaakt door Roan 1-2.
Na de rust hetzelfde beeld met een nog rustiger spelend Valken wat de ene na de andere kans kreeg en het was wederom Roan die na voorbereidend werk van Camilo de 1-3 aantekende.
Het laatste deel van de wedstrijd was eentonig, maar de stand bleef staan.
Hier kunnen we zeker verder mee en kijk alweer uit naar de volgende partij!!
Hierbij nogmaals de complimenten aan de vereniging DWOW die na de miscommunicatie (19 uur ipv 17 uur) alles in het werk stelde om de wedstrijd te spelen en ons keurig hebben opgevangen!!