Midweekse bekerkraker F-pupillen 1

Na de nederlaag tegen de zwaluwen waren de mannen van de F-pupillen 1 gebrand op een mooi resultaat tegen het altijd gevaarlijke Hollandia F2. Meteen na het beginsignaal van scheidsrechter Jaap werd er dan ook vol op de aanval gespeeld. Kevin en Jelle wisten 2 van de talrijke aanvallen te verzilveren zodat de rust met een 2 – 0 voorsprong bereikt werd.
Na rust werd Hollandia iets sterker, maar de verdediging zat goed dicht, en met een paar mooie aanvallen waaruit Kevin en Daniel fraai scoorden werd de voorsprong uitgebouwd naar 4 – 0.
Hollandia kon de eer nog redden zodat de eindstand 4 – 1 werd. De penalties werden vervolgens in de meeste gevallen feilloos binnen geschoten. Omdat Jelle nog enkele malen stijlvol de Hollandia penalties uit zijn doel wist te ranselen, eindigde ook deze strijd in het voordeel van de Valken.
Tevreden zochten de Valken mannen de douche op waar het rijkelijk gevloeide zweet werd afgspoeld.