Valken A1 verlies thuis van RKDO

Vandaag 11 oktober mocht de A1 van de Valken het opnemen tegen de mannen van de Rooms Katholiek Eendracht Doet Overwinnen ook wel RKEDO genoemd.

Over het algemeen zijn wij de gehele wedstrijd de mindere partij geweest tegen RKEDO maar toch zijn we door een flitsende counter nog op 1-0 gekomen door een goal van onze spits Tijmen, deze voorsprong gaven we echter snel weer uit handen toen Jos Doodeman zijn directe tegenstander naar de grond werkte binnen de 16… een penalty! Deze penalty was deze keer te goed ingeschoten zodat onze keeper Jeroen Goedhart deze bal niet kon keren. 1-1 de rust in.

Net zo als in de eerste helft begonnen wij de tweede helft ook matig, dit was dan ook snel terug te zien in de stand, 1-2 voor de mannen uit Avenhorn, kort hier op werd het nog erger, de spits van RKEDO schoot ook de 1-3 nog tegen de touwen. Ondanks de achterstand probeerden wij ons nog terug te vechten in de wedstrijd en dit resulteerde ook in een goal van Niels Fine die de prachtige voorzet van Niels van ’t Hoff in de goal schoot. Jammer genoeg werd de eindstand op 2-4 gezet door een glijpartij van Niels van ’t Hoff waaruit de spits van RKEDO wederom kon binnen tikken

Volgende week de lastige uitwedstrijd (kunstgras) in Werfeshoof tegen VVW waar hopelijk deze keer wel de 3 punten in Venhuizen belanden