Valken 3 in de hoek waar de klappen vallen

Mooi weer, mooi veld, tijd om een mooie pot voetbal neer te zetten.

Dit keer togen we naar Westwoud, waar het 4e team van Woudia op ons wachtte. Altijd een boeiend spektakel tegen dit team omdat er elkaar altijd weinig ontlopen, na een paar nederlagen met 1 doelpunt verschil werd het dus wel tijd om weer eens 3 punten mee te nemen.

De eerste helft gaat redelijk gelijk op, maar helaas in een corner in de kluts scoorde WW’er Bart S de 1-0 voor Woudia, op zich niet zoveel aan de hand aangezien we zelf ook wel de nodige kansjes hadden.
1 ervan werd voor een zo goed als open doel gemist door Jan Jaap. Niet veel later gaf hij uit een prachtig genomen voorzet een goede poging voor Bonne. Deze zag helaas de bal vrij laat aankomen en mistte deze mooie kans

De tweede helft was bijna de hele helft voor Valken 3. Ik heb dit seizoen nog niet zoveel strijdlust gezien. Vorige week lieten sommige spelers het nog afweten tegen WSW, daar was in dit duel zeker geen sprake van

Ik denk dat Woudia misschien een paar kansjes kregen en daar hield het wel bij op. Een stuk of 5 corners mochten we nemen en waar normaal Rico iedere bruikbare bal in het nete kopt op de training zo mistte hij ze helaas in de wedstrijd.

Het was echt een wonder dat we niet scoorde feit blijft wel dat we dus met 0 punten weer terug naar Hem-city konden. Erg balen maar ik denk de volgende wedstrijd met Karym erbij en met deze werklust moet het uiteindelijk wel goed komen