DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Hoe word ik fluitist?

Heel veel mensen kunnen op een fluit blazen, hardlopen en doelpunten tellen. Maar dan ben je nog geen goede scheidsrechter. Je moet bijvoorbeeld ook weten wanneer je wel of niet moet fluiten.

Spelregels leren is niet echt moeilijk, lastiger is het om ze in een wedstrijd ook goed te gebruiken. Dat moet je niet alleen kunnen, maar ook durven! Als je naar een wedstrijd kijkt, lijkt het vaak niet moeilijk om scheidsrechter te zijn. Je hoort vast wel eens opmerkingen die de toe­schouwers maken over de scheids. Veel mensen denken dat ze het beter weten en kunnen dan die man of vrouw in dat scheidsrechterspak.

En misschien is dat ook wel zo, maar je kent vast het spreekwoord: de beste stuurlui staan aan wal (anders zoek je het even op in het spreek­woordenboek!). Als je zelf op het veld staat met een fluit, is het niet altijd zo makkelijk. Daarom kun je bij de KNVB allerlei opleidingen volgen om een goede scheidsrechter te worden.

Weet je al welke cursus je wilt volgen? Kijk dan of er binnenkort een cursus bij jou in de buurt van start gaat.

Wil je graag meer informatie? Het e-mailadres is scheidsrechterswinnen@knvb.nl. Of bel naar het district waarin je woont:

District West I: 020-4879130

Natuurlijk kun je altijd kontakt opnemen met je eigen club!

Met sportieve hoogachting,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Finn Stapel, 24-02 (13 jaar)
Amber Hooijboer, 25-02 (21 jaar)
Jeroen Goedhart, 26-02 (33 jaar)
Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com