Een nieuw avontuur van Ben, Niels en de 2 neefjes.

Dag kindertjes, hier weer een nieuw avontuur van Ben, Niels en de 2 neefjes.

Ben had veel zin om te voetballen vandaag, net zoals al zijn andere teamgenoten. Bij een grote overwinning zou het team van de helden bovenaan komen te staan. Dat wilden ze wel, zou jij dat ook niet leuk vinden? Dan moesten ze maar 3 doelpuntjes meer te maken dan de tegenstander. Dat was Spartanen 5 uit het geplaagde Wognum. Laten die nou net onderaan staan.

Bij de helden waren Arthur, Marco en Ivo niet in staat om voetbal te spelen, dus moest Valken het maar 5 wissels doen. Ook niet aanwezig, scheidsrechter v/d Marel waardoor Jaap Laan de honneurs waarnam, waarvoor dank.

De eerste helft was voor Ben. Hij wilde wel weer eens te scoren en deed dat in de 1e 45 minuten dan meteen 3x. Hiermee staat ie weer in de top van de ranglijst der heldenschutters.

Z’n eerste goal viel al na 3 minuten. Tikkie terug Jaap. Verdediger tikt terug maar ziet niet dat keeper bal wil oprapen, bal langs de keeper, Ben simpel binnentikken.

De 2-0 is een plaatje. Na tien minuten wordt het duel eigenlijk al beslist. De voorzet is vanaf de rechterachterlijn door Camillo, Ben staat ter hoogte van de penaltystip en kopt tegendraads bij de 1e paal binnen, buiten het bereik van de keeper.

Tien minuten voor rust maakt ie z’n mooiste van de middag. Bal wordt hoog ingespeeld, controle met de borst en verwoestend in de lange hoek geschoten. Een prima terugkeer van Ben hopelijk nu definitief weer terug aan het front is.

Op slag van rust nog een hoogtepunt van Niels. Ter hoogte van de middenlijn (?), een hakje achter het standbeen langs, grote klasse van de linkerspits.

Na rust even geen vlagger, keeper Dennis is het gemekker zat en levert zijn handschoenen in bij Maarten. Die keept het restant van het duel foutloos, temeer daar Spartanen gedurende het hele duel geen potten kan breken.

Dennis komt later linksvoor te staan en doet wat hij op die positie zo vaak deed: scoren. Diepe steekbal van poelier Marcel, Dennis controleert met de borst, keeper komt uit zijn goal maar Dennis tikt met de linker de bal net voor de doelman langs. Ook alweer zo’n plaatje.

Het slotakkoord is voor Nico die een afgemeten voorzet vanaf rechts van Sebastiaan uit de lucht plukt. Een halve omhaal, bijna liggend op de grond volleert hij de bal in de verre hoek. Wederom een schitterend doelpunt.

De helden dus bovenaan met 12 uit 5, evenal Zouaven 12. KGB heeft er ook 12, maar dan uit 6 duels.

Nou tot volgende week, dan gaan de helden opnieuw proberen heel veel doelpunten te maken. Ze krijgen dan bezoek van Andijk 5 uit – je raadt het al – Andijk. Die staan 4e met 3 puntjes achterstand.