Valken 2 naar sterk gelijkspel!!

Ondanks de vele regen en een aantal totale clubafgelastingen liet de consul van KGB zich niet uit het veld slaan. Hij gooide nog wel even het tweede elftal eruit, maar het derde mocht opdraven tegen Valken 2.
Het nadeel is natuurlijk dat men versterking uit een tweede elftal kan halen, maar daar hebben alle tweede elftallen mee te maken en gebeurd bij iedere club.
Vol goede moed en onder de bezielende leiding van de heer KOEKOEK (14587 caps, 1 rode en 1786 gele kaarten) gingen we om 11.45 uur van start op een weggestopt bijveldje en uiteraard in de nog steeds gestaag vallende regen.
Met de wetenschap dat we thuis door deze ploeg voor de beker een 4-6 nederlaag hadden moeten incasseren wisten we dat het zeker een hele moeilijke wedstrijd zou gaan worden.
Nadat we zelf een reservebankje vanaf de kantine mee hadden gesjouwd konden we onder een paraplu toch nog ergens zitten.
De eerste 10 minuten waren volledig voor De Valken en een doelpunt hing in de lucht, maar helaas was de eindpass net niet goed genoeg om de score open te breken.
Daarna een gevaarlijker KGB dat al counterend mooie kansen creƫerde, maar of niet goed afwerkte of onze sterke keeper Frank tegen kwamen.
Ondanks de 70% balbezit van ons bleef KGB veel gevaarlijker en in de 30e minuut was het raak en keken we tegen een 1-0 achterstand aan.
Met sterke, spectaculaire reddingen van Frank hielden we de schade op 1-0 tot aan de rust en was er nog hoop.
Met Paul voor Jeen en Wilco voor Jan gingen we vol goede moed de tweede helft in. Er ontstond een mooie en spannende wedstrijd die alle kanten op kon.
Een blessure van Jos bracht Jeen weer in het veld op links en verhuisde Paul naar de rechterkant. Ook was Dirk naar de linkshalfpositie gegaan om wat meer druk te geven en de aanval te versterken.
Vooral de verhuizing van Paul naar rechtsbuiten pakte goed uit en de ene na de andere voorzet werd afgeleverd, maar we kwamen steeds een teen (Niels) tekort.
Een kwartier voor tijd werd het dan toch 1-1 door een individuele actie van Dirk die onderweg nog onreglementair werd aangepakt, maar op de grond liggend toch de gelijkmaker wist te forceren!!
Ook de resterende 15 minuten waren zeer spannend, maar de 1-1 bleef op het scorebord staan en uiteindelijk kon iedereen hier wel mee leven.

Bij vlagen goed voetbal en een prima instelling zorgde vandaag voor een leuke aantrekkelijke wedstrijd met een goed eindresultaat.