Higgins zegt Rode Lantaarn gedag

Met 8 punten heeft de alom bekende barman uit Hem/Venhuizen deze week de hoogste score gehaald in DeValken.competitie. Hiermee verruilt hij de een na laatste stek voor een positie die 6 plekken hoger is. De afstand op nummer laatst Renske Beemster is 10 punten. Higgins staat nu op 25. Renske dus op 15, dat zijn er 4 minder dan Liesbeth Wijnker.

Bovenin een ‘regelmatige’ speelronde voor Jelle Bleeker, Mattie Obdam, Doelman Dekker, René Bleeker en Jeen Kersten. Ben de Vries mag zich winnaar van de week noemen. Hij stijgt van stek 13 naar positie 6. Niels Jong zakt van 5 naar 7. Carlo Dop sluit de top 8.

Dop is nog wel steeds de nummer 1 op de jokerlijst met 26 punten dankzij Hugo Boys. (meer dan de helft van zijn totaal). Janneke Beemster nadert de Schellinkhouter tot op 4 punten met Strandvogels.

Tenslotte de toto- en uitslagenexperts. Doelman Dekker en Sjaak Vroling zitten beiden op 29 goede totootjes. Mattie Obdam, Jeen Kersten en Niels Degeling voorspelden tot op heden 8 uitslagen goed.

Nog steeds 2 deelnemers die nog geen uitslag goed hebben weten te voorspellen. Jittie (van de lijst-Laan) en Jos Dalmulder staan nog op 0.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken