Weekendje weg Valken selectie!!!

Zoals sommige misschien wisten en anderen weer niet, maar afgelopen weekend was de selectie van De Valken er even een weekendje tussenuit.
Hieronder een kleine samenvatting van de gebeurtenissen en/of vermeldenswaardige momenten.
Vertrektijd
Verzamelen vrijdagavond om 18.30 uur op het parkeerterrein van De Valken.
Toen ik om 18.20 uur aan kwam rijden kon ik mijn ogen niet geloven want ik zag daar Roan Groot en Mike Houtman staan en laten dat nou net de spelers zijn die op zondag vaak erg veel moeite hebben om op tijd te komen! Maar duidelijk is dus dat wanneer je op hun vakgebied gaat komen, feesten en zuipen, zeer betrouwbaar zijn!!
Nadat iedereen gearriveerd was gingen er ongeveer acht auto’s richting…………………….Groet!!
Aankomst
Ondergetekende reed de hele weg achter doelman Dekker aan en omdat Frank niet wist waar het gaspedaal zit in een auto was de rest van de groep al snel uit beeld, maar het vertrouwen wat Frank heeft opgebouwd op het veld wilde ik niet beschamen en bleef achter hem rijden in de hoop dat hij wel wist waar het was………………………………
Na ongeveer veertig minuutjes rijden reden we het prachtige nostalgische dorp “Groet” binnen.
Na een slingerweggetje door het dorp en af en toe een twijfelachtige actie van Frank was daar toch opeens de riante villa in beeld, prachtig liggend aan een mooi besneeuwde dijk. We werden al opgewacht door de altijd opgewekte en grappig acterende Josje die ons wilde begeleiden naar een parkeerplek. Dat wij daardoor bijna vast kwamen te zitten was natuurlijk NIET zijn bedoeling!!
De villa

Na aankomst is het altijd even zoeken en zorgen dat je je plekje weet te vinden en dat dat met 26 andere mannen tegelijk moet gebeuren maakt het natuurlijk niet makkelijk!
Eenmaal via een trapje op zolder aangekomen stonden daar ongeveer 12 stapelbedden in prachtige kleurtjes waarvan de meeste al bezet waren (Frank was nou eenmaal het gaspedaal kwijt).
Samen met John (zat bij mij in auto) vonden we toch een plekje en gooide onze spullen op bed.
Tot er opeens een tip kwam van onze buitenlander Frank Sneeboer dat er verderop in het gebouw nog een slaapkamer was met wat bedden!! John en ondergetekende als de bliksem die kant op en inderdaad was dat het geval en bleek het een wonder gegeven door God want met acht bedden en veel ruimte en twee eigen wasbakken was dit toch wel super!!
Even later (nog later?) kwam onze Valken 2 vlaggenist Theo Visser aan en ik vertelde hem van onze kamer en of hij daar ook wilde slapen.
Dat was mijn grootste blunder van het hele weekend en ik begreep al niet waarom Edwin Visser op de achtergrond begon te lachen (komen we later op terug).

Even wennen
Nadat iedereen zijn plekje had gevonden kwam iedereen naar beneden en werden de picknicktafels aan elkaar gezet en zaten we zeer tevreden aan één hele lange tafel en werden de kratjes bier naar binnen gehaald. Een heel duidelijk beeld ontstond er van allemaal jongens, mannen en oudere mannen die even verlost waren van thuis alwaar ouders, vrouw, kinderen, broers, zusters en andere individuen altijd vervelend kunnen doen.
Al snel was niemand meer aan het zeuren over de erbarmelijke kou in de villa want met een graad of 18 had je het toch wel helemaal gehad!
Op dat moment kwam de eigenaresse het pand binnen stappen en viel iedereen stil……..wat een heerlijk wijf zei iedereen en men begon hevig te kwijlen, maar we waren het wel allemaal eens dat mocht de situatie zich voor doen dat David aan haar gekoppeld zou worden!

Kaarten
Een terugkerend onderdeel was toch wel “een kaartje leggen” in de vorm van klaverjassen, poker, black jack en een door de jongste mannen gespeelde op alcohol gebaseerde kaartspel waarbij je gewoon veel moet zuipen als straf of als beloning!! Dat Tim met dat spel veel beloond werd of veel gestraft werd weet ik nu nog niet, maar dat hij een aantal keren met zijn huig tegen het glazuur van de WC pot hing weet iedereen hahahaha!!!

Verrassing
Na enkele uren was iedereen wel aardig in de olie en verloor ondergetekende elk potje met pokeren, maar de verlossing was onderweg in de vorm van……………………………………..een striptease!!
“Godallemachtig” dacht ik toen er een jonge meid in lingerie binnen stapte en iedereen mijn naam begon te scanderen!!
Ik kon geen nee zeggen en ik plofte met mijn drank gevulde torso op een klaar gezette stoel en liet alles maar over me heen komen (figuurlijk)!
Een spannende dans begon om mij heen en enkele kledingstukken verdwenen zo ook mijn sweater en daar zat ik dan met mijn sixpack ten overstaan van iedereen, maar ach we hadden allemaal lol en men keek de oogjes uit naar de mooie meid met plastic voorgevel.
Toen ze een kaars pakte dacht ik: daar kan ze twee dingen mee doen! Het werd het tweede wat ik dacht en gooide relaxed enig kaarsvet op mijn bast en waar ik dacht dat dat erg heet zou worden viel dat mee en was het eigenlijk wel erg ……..fijn.
Naast mij stond Rick met een emmer onder zijn muil vanwege het kwijlen dus vond ik het tijd dat mijn plek overgenomen moest worden en kwam Rick op de stoel te zitten en de show ging verder.
Rick genoot intens en men zag enige beweging in zijn spijkerbroek, maar sprak dit later tegen.
Het ene na het andere kledingstuk ging uit ook Rick kreeg de heerlijke kaarsvet over hem heen.
Toen Rick zich niet meer kon beheersen begon hij aan haar string te trekken, maar werd door de dame op zijn vingers getikt dat dat niet de bedoeling was!!
Enkele momenten later ging het laatst kledingstukje uit en stond daar een jonge meid helemaal naakt tussen 27 kwijlende kerels………………….
De act was voorbij, maar Rick ging nog even met haar mee en men weet niet wanneer, maar hij veroverde haar stringetje waarin hij de volgende ochtend wakker werd en dat ook trots beneden kwam showen. Een compliment voor iedereen want de dame en haar begeleidster waren zeer tevreden over het gedrag en is er helemaal niets vervelends gebeurd of geprobeerd, Klasse!

Alcohol, slapen, wakker worden.
Tegen de klok van 02:00 uur en 12 kratten bier verder, gingen de eerste richting hun bedje om te proberen in slaap te komen. Zelf ben ik niet gewend aan alcohol en was ook redelijk de weg kwijt na 6 a 7 flesjes bier en dacht dan ook dat ik wel snel in slaap zou vallen……………………………
Twee uur later begreep ik eindelijk waarom Edwin aan het lachen was toen ik bij aankomst toen ik Theo uitnodigde om in onze kamer te slapen!!
Een combinatie van een prima stationair lopende BSA motor en een overvliegende helikopter was het geluid wat Theo weet te produceren met zijn neus, keel, oren, gebit en weet ik veel allemaal meer. Uiteraard was er een gelatenheid bij mij en zag er de humor wel van in totdat opeens de uitlaat van de BSA motor afviel en de dakpannen van het dak trilde!!
Uiteindelijk ben ik rond 05:00 uur in slaap gevallen…………………en om 09:00 uur weer wakker en kwam tot de ontdekking dat de benzine van de BSA motor nog niet op was hahahahaha.
Theo zelf snapte de commotie niet want hij had nergens last van zei hij!!

Ontbijten
De volgende ochtend waren John en Sjaak al vroeg in touw om een ontbijttafel in te richten en zoals afgesproken moest een ieder rond 11 uur aan die tafel zitten in trainingskleren want na ontbijt was het tijd om een balletje te trappen!
Opeens ging de staldeur open en daar kwamen peppi en kokkie, (jut en jul, knabbel en babbel) binnen met een doosje gebak en een krant. Paul Dalmulder en Frank Sneeboer waren al richting het dorp geweest om aldaar de plaatselijke bakker te voorzien van hun grappen en grollen. Dat je dat rustig aan deze heren kan overlaten is bekend en zo kregen ze van de zaak een aantal kopjes koffie en voorzag Paul iedere klant van Gods zegen.
Deze twee heren waren de nacht beneden gebleven en sliepen op een bankje en een tafel.
Om 11 uur zat, tot ieders verbazing, iedereen aan tafel en de meeste in trainingskleren!
Mike zat er ook, maar toch ook weer niet en verdween met appel tussen de tandjes richting bed en moest men later de appel operatief verwijderen want was met appel in snufferd in slaap gevallen.

Sportieve gedeelte
Na het ontbijt was het tijd om de bal te laten rollen, maar nadat de deur was open gezet werd het al snel duidelijk dat het weer en het veld niet echt uitnodigde om een partijtje te spelen en zo werd besloten om een lange wandeling te maken.
Na een uurtje wandelen was het sportieve gedeelte voor het hele weekend afgerond gezien de strandwandeling die gepland stond voor zondagochtend (na kerkbezoek) niet door ging vanwege de regen!!
De quiz

Zaterdagmiddag was het dan zover en was het tijd voor de grote “wie herkent wie quiz”.
Er werden zes groepen geformeerd door eerlijke loting want anders krijg je weer dat iedereen bij Jos wil omdat hij zo veel weet………………………hihihi.
Een zestal bladen met daarop foto’s van bekende en minder bekende Nederlanders uit verschillende takken (politiek, cabaret, presentatoren enz, enz) werden tevoorschijn gehaald en de groepen moesten deze voorzien van de echte namen en geen artiestennamen! (dus Thomas Berge = Chiel Thomas Ottink). De spanning was te snijden onderling en over en weer werden foute antwoorden toegespeeld. Ondergetekende was alleen in beeld wanneer er foto’s verschenen van 20 jaar geleden en bijvoorbeeld voor Theo en Sjaak 30/40 jaar geleden hahahaha.
Dus een Joop Doderer (Swiebertje), Mies Bouwman en Diewertje blok waren voor mij en de overige werden redelijk herkent door de jeugd!!
Frank Dekker was niet echt geconcentreerd bezig en ging op jacht naar chips bij elke tafel!
Omdat de jeugd zelfverzekerd was dat er vanavond in Alkmaar “gescoord” moest worden en het geheim van eieren daarbij goed kan doen werden er 130 eieren gebakken en was het heel even een echte vreetschuur!! (helaas bleek achteraf dat het eieren eten voor niets was hahaha)
Een blad over sex en porno zat er niet bij dus Paul zat er wat gelaten bij, maar dat mocht de pret niet drukken! De uitslag van deze quiz zal binnen enkele dagen op de Valkensite gezet worden neem ik aan?

Bowljob
Om 16:27 uur werd er verteld dat men om 16:30 uur klaar moest staan om met een bus richting Heiloo te gaan om aldaar een bowlingballetje te gooien!
Zelf ging ik met de auto om “eigen baas” te blijven en ik had vrijdag al genoeg gehad. Zodoende sprongen er snel vier “slimme” gasten bij mij in de auto en waren we binnen 25 minuutjes in het mooie bowlingpand te Heiloo. Onder het genot van een biertje en een cola light zaten we dicht bij een open haard de dag door te nemen tot er een sms-je binnen kwam of wij er al waren…………….
Na een “ja” kregen we te horen dat de overige op het station van Alkmaar stonden en op zoek gingen naar een bus richting Heiloo. Intussen was het 17:40 en de eerste bal kon om 18 uur gegooid worden dus de tijd drong. Om 17:55 uur kwam men toch nog aan en de ballen konden rollen!!!
Met Paul in onze groep had het lot ons naast de groep van broer Jos gekoppeld en ontstond er een hevige, maar eerlijke strijd van baan tegen baan en broer tegen broer!!
Een legendarische worp van fanatiekeling Dirk Oud bracht iedereen in extase want wanneer gebeurd het nou dat als je een bal kneiterhard in de goot gooit, maar daar nog een kegel ligt waardoor de bal weer de baan op ketst en vervolgens alle pionnen omgaan??
Wij kregen het gevoel daardoor nooit te kunnen winnen, maar het bleef spannend ook al stond bowlinggigant Jos iets te vaak in de spotlights met onnavolgbare moves met toch wel redelijk veel strikes! We kwamen tot de conclusie dat Jos wel veel geoefend moest hebben met zijn eigen ballen.
De strijd was verloren mede omdat wij te laat aan een inhaalrace begonnen en het dus opeens tijd was.
Het voelde als een verlies door een netballetje met (tafel) tennis………………………………
Na het bowlen een hapje eten waarbij frank Sneeboer in slaap viel en Dirk iedereen beroofde van zijn inmiddels koude patatjes want hij had tekort.
Tijdens het eten nog een intelligente speech van Rick waar iedereen wel wat mee kon en de nodige informatieve telefoonfilmpjes van de familie Dalmulder was iedereen klaar om richting Alkmaar te gaan om daar te gaan stappen. Ondergetekende koos voor een relaxte avond in de villa en Paul sloot zich daar bij aan. Inmiddels was het hevig gaan sneeuwen en je bent natuurlijk nooit te oud om………sneeuwballen te gooien. Buiten waren een paar kereltjes van 15/16 jaar uitdagend bezig en natuurlijk werd dat door ons beantwoord en zo waren we toch nog sportief bezig dit weekend.

Alkmaar
Dit gedeelte heb ik niet zelf meegemaakt dus alles wat hier staat heb ik van horen zeggen!
De groep had een leuke tent gevonden waar men zich wel lekker vol kon laten lopen dus werd er een lekker plekje gezocht door iedereen en dus ook door Theo. Opeens kwam er iemand zeggen dat de tafels en stoelen weggehaald werden omdat het zo heel druk zou worden. Theo was zichtbaar aangeslagen en het er ook niet mee eens! Hij zei: “dat doe ik niet en ga je baas maar halen”. De baas was er binnen enkele seconden en Theo koos eieren voor zijn geld. De baas had niets teveel gezegd want 15 minuten later was het overvol en kon niemand zich meer bewegen!
Frank Sneeboer deed zijn naam eer aan want opeens bloedde hij door het spelen met glas.
Het betalen voor de WC was voor iedereen een hevige teleurstelling en zo ook voor onze zakenman Jos die in discussie ging met de eigenaar “wij laten ons hier vollopen waar jij goed aan verdiend en als beloning moeten we ook nog € 0,50 voor de WC betalen”. De eigenaar had begrip en gaf Jos voor de hele groep een gratis doos met flugeltjes wat natuurlijk een leuk gebaar was!
Rick was, net als enig andere jeugdigen onder hen, natuurlijk op jacht naar leuke meiden, maar de enige die in ieder geval gespot is met een jonge mooie blonde meid was……………..Theo Visser!!
Paul en ondergetekende zaten thuis in de Villa een film te kijken onder het genot van toch nog een biertje en chips, bounty, winegum en snickers. Om 01:00 uur hielden wij het voor gezien en gingen naar bed. Slapen lukte mij niet echt en twee uurtjes later hoorde ik dan ook groepje voor groepje weer arriveren. Ook bedbuurman Theo was daarbij en enkele seconden na het liggen startte hij zijn BSA motor weer en herhaalde de nacht zich opnieuw!!

Zondagochtend
Na twee avonden drank en ook weinig slaap was iedereen eigenlijk blij dat het regende en de geplande strandwandeling niet doorging! Er werd dan ook afgesproken dat men vanaf nu zelf moest weten wanneer je richting huis zou gaan en/of nog wat ging doen in de villa.
Doelman Dekker was er opvallend snel uit en stond met slaapzak en overige spullen al klaar om te vertrekken en ik begreep dat niet. Tot ik erachter kwam dat Frank zich om 12:00 uur moest melden bij zijn gabbers om deel te nemen aan het kroegenspektakel te Venhuizen/hem. Mijn gedachte hinkte een beetje want was dit nou belachelijk of gewoon “topsport”?? Ik vond het laatste en wenste hem het beste voor vanmiddag hahaha! Ook was het duidelijk dat de genuttigde eetbare dingen begon te werken in de maagjes en de scheten, winden, pufjes niet meer tegen te houden waren!! Een lucifer of aansteker was dodelijk geweest voor iedereen! Omdat men toch best wel competitief bezig was het hele weekend wilde we toch wel een winnaar uitroepen betreffende deze “kunst” en werd frank Sneeboer uitgeroepen tot grote winnaar met niet alleen de hoeveelheid scheten, maar ook de de lucht die hij produceerde in de buurt kwam van het fatale mosterdgas.
Rond de klok van twaalf was iedereen richting huis op Jeen, mike en ondergetekende na die nog even een laatste check deden en David innig afscheid nam van de eigenaresse!!

Conclusie
We kunnen spreken van een zeer geslaagd weekend en dus voor herhaling vatbaar.
Een compliment voor de organisatie en tevens voor iedereen omtrent het vertoonde gedrag!

WIST U DAT ……………………………………………………………………

• Rick liever in damesstring loopt dan eigen slip…………..
• Peter echt een sixpack heeft, maar wat dieper zit………………………….
• Theo gevraagd is door marine om nachtpersoneel wakker te houden…………………….
• Tim gekozen is tot “kotser” van het weekend…………………………..
• Paul zonder suiker en kleurstoffen best normaal gedrag vertoond………………..
• Mike meer slaapt dan aanwezig is……………………………
• Eric niet alleen maar veel Whisky op kan maar ook bier……………………….
• Sjaak vier kilo shag heeft opgerookt……………………………….
• Jos een rondje weggaf…………..die zijn broer moest betalen………………….
• Mats de meest “gerichte” scheet heeft gelaten richting David…………………….
• Sandor Viagra midden in de nacht ruzie had met……………………..een tafel……………..
• Edwin is gekozen tot meest irritante (winnende) pokerspeler van het weekend……………………….
• David de eigenaresse eigenlijk niet zo heel mooi vond…………………………
• Jos toch nog zijn broer heeft terug betaald…………………………
• Frank Sneeboer een ……………………heeft……………..ach oud nieuws………………..
• John amper kon slapen zonder zijn lieve vrouwtje……………………..
• Martina Visser thuis 2 nachten heerlijk heeft geslapen sinds tijden…………………
• Doelman Dekker een “chips tik” heeft……………………….
• Jos “de cavia” zich thuis weer snelde naar de WC…………………………

Ik hoop niet veel vergeten te zijn, maar men staat vrij om enige toevoegingen en/of reacties te plaatsen zodat er een nog beter beeld ontstaat van ons weekend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken