DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Ook meedoen met de Champions League?

Wat is de overeenkomst tussen Barcelona, AS Roma, Chelsea, Real Madrid, Monaco, Porto, Juventus, Paris St. Germain, Bayern Munchen, Celtic, Borussia Dortmund, Manchester City, Anderlecht en De Valken?

Alle clubs hebben een overeenkomst gesloten, onder toeziend oog van de hoogste voetbalinstanties, met de de mini-pupillen Champions League.

Op het sportcomplex van De Valken, Spirit’30, WSW en Woudia spelen elke zaterdagochtend jongens en meisjes van 5 en 6 jaar in een shirt van één van bovengenoemde clubs. In het jaar 2006 is een start gemaakt van dit succesrijke initiatief.

In plaats van vele kilometers rijden voor één wedstrijd is een eigen competitie gestart met naburige verenigingen Spirit’30, WSW en Woudia; start van de wedstrijden met een duur van 20 minuten is iedere zaterdagochtend klokslag 10:00 uur.

Op vier veldjes wordt er enthousiast vier tegen vier of vijf tegen vijf gespeeld in het shirt van de idolen van de kinderen.

Sponsor is Koburg B.V. die zorgdraagt voor de shirts en tassen. Met deze spelvorm krijgt deze leeftijdsgroep het beste de beginselen van het voetbalspel onder de knie.

Er gelden afwijkende spelregels; zo wordt er gespeeld zonder keeper, mag er onbeperkt worden gewisseld en voor buitenspel zullen de scheidsrechters niet fluiten.

Eén keer in de week wordt er bij De Valken training gegeven door Carla Laan met hulp van groep 7/8 kinderen die zelf ook voetballen.

Het is prachtig om te zien al die spelertjes die bij wijze van spreken het gras opvreten. Dit alles wordt natuurlijk aanschouwd door ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes. Leuk is ook om te zien dat alles draait om het plezier in het voetbalspelletje en dat het resultaat van ondergeschikt belang is.

Voor alle spelertjes is er een oorkonde als bewijs van deelname aan deze roemruchte competitie waaraan momenteel door 14 teams wordt deelgenomen.

Op deze site kom je van alles te weten over de kleinste kanjers van sportvereniging De Valken en meespelende verenigingen. De foto’s van alle teams kun je hier bekijken en natuurlijk het programma.

Wilt uw zoon of dochter ook meedoen? Dat kan dus al vanaf 5 jaar. Meld hem of haar aan bij één van de verenigingen en de sportieve toer kan worden gestart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com