Complete off-2e helft van de helden

Met een waslijst aan afwezigen en gelukkig de bereidheid bij Valken 3-spelers om ons te helpen verschenen we toch nog met 2 wissels aan de aftrap voor het duel tegen laagvlieger Zwaagdijk 3. Niet aanwezig:
Arthur, Niels, Ivo, Maarten,Nicki, Ben en John.

Voor rust is er geen vuiltje aan de lucht voor Valken. Continu in de aanval, goede mogelijkheden worden gecreeerd, maar de afronding ontbreekt vandaag, voornamelijk bij Martin die het bij afwezigheid van Ben en Nico in de spits mag proberen. 3 prima mogelijkheden zijn niet aan hem besteedt. Hopeloos in de handen van de keeper in een 1 tegen 1 situatie, net voorlangs na een goede voorzet en hoog over na een schot vanaf 15 meter. Ook Camillo weet zijn eerste kans niet te verzilveren.

Maar de 2e, na 20 minuten, is uiteindelijk wel raak. Een prima voorzet vanaf rechts door Speedy Gonzalez Dennis Dup, na een dito uittrap van naamgenoot Dennis. Bal belandt bij de 2e paal waar Camillo simpel kan binnen tikken.

Zwaagdijk verdedigt veder met man en macht. Valken heeft moeite om de rode muur te doorbreken. Zwaagdijk zelf komt ook niet tot een fatsoenlijke aanval. En zoals wel vaker dit seizoen helpen we ze dan gewoon een handje, eh voetje. Opnieuw een te korte terugspeelbal na een half uur spelen. Ditmaal is de beurt aan Marcel. De spits wurmt zich tussen Marcel, bal en Dennis en tikt simpel binnen. Goedkopere goals kun je niet krijgen.

Tot aan de rust blijft Valken voetballen en Zwaagdijk verdedigen, helaas komt Valken niet meer tot scoren.

Na rust denkt Valken het Zwaagdijker varkentje wel even te wassen. Maar helaas. De helden komen wel van een zeer koude kermis thuis. Geen enkele bal komt meer aan, we komen niet meer in de buurt van de Zwaagdijker goalie en een bal naar elkaar toespelen blijkt opeens bijzonder lastig. Of het nu door het wegvallen van Camillo komt, of door de tegenwind, geldige excuses voor wat er in het 2e bedrijf getoond werd zijn het niet. Ik kan er een lang verhaal van maken maar de cijfers spreken boekdelen. Na 90 minuten voetbal: Valken 1 – Zwaagdijk 5!

Nog 1 duel te gaan, thuis de afsluiter tegen WSW 3. Bij een overwinning pakken we de 2e plaats in de eindrangschikking. Maar dan mag het wel een stuk beter als vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken