Valken 3 viert feest op het c veld

Zo weer vandaag een tegenstander waar we de vorige keer onnodig van verloren.

Vorige week een domper omdat we weer onnodig verloren, maar nu moesten we laten zien dat we over de goede mentaliteit beschikten

De 1e helft ging nog enigsinds moeizaam, sommige mensen kwamen niet echt lekker in hun spel en slechts 1 speler durfde het boetekleed daarvoor aan te trekken (mijn persoontje). Dit was tevens mijn beste beslissing van de 1e helft want het liep niet.

Voor de rest ging het best redelijk met een aantal goede kansen, mr Bambi gaf een prachtige assist en op 1 meter afstand schoot Erwin Ruiter bovenkant lat.

Voor de rest was er nog een goede voorzet van Jeen en deze werd prachtig ingekopt door de nr 5 van Hollandia.

Dus met 1-1 de rust in, meestal gaat het dan mis dat konden we de vorige wedstrijd ook wel zien.

De tweede helft ging goed en na een goede voorzet scoorde Michel Hoffer de 2-1

Niet veel later durfde ik het toch weer aan om deel te nemen aan de wedstrijd. Na een krachtig rondje lopen om het veld heen was ik wedstrijdfit.

Dus kon ik het niet laten om een goede pass te geven aan Ed Bot die na lang blessure leed voor de 2e keer dit seizoen een helft mee deed. Na de goede pass scoorde Ed

Ed was hoe dan ook wel de man deze dag. Ondanks een paar gemiste kansen maakte hij het meer dan goed. Na nog een paar goede assists van Mattie scoorde hij hierna nog een paar goals.

Wow wat een weelde 5-1 winst terwijl je de vorige keer met 2-1 verliest.

Het spel was nog niet super maar goed genoeg om te winnen tegen Vada 4, mits die geen spelers van het 3e ronselen.

Dus heb je geen zin om bij je schoonouders aan te schuiven 2e paasdag komt dan allen naar de Westerbuurt voor de thriller tegen Vada 4.