Mini Pupillen Voorjaarscompetitie 2010: Winnaar Bayern München

Sportcomplex Spirit’30

Zaterdag 24 april 2010

Rond de klok van half negen is de wisselbeker van de Mini Pupillen Kiddy World Champions League onder begeleiding van mijn broer veilig neergezet in de bestuurskamer van Spirit’30. Ook zijn de 2 laatste doeltjes geplaatst om alle 5 velden compleet te maken.

Onder het genot van ideaal voetbalweer werd er om 10:00 uur afgetrapt voor de eerste wedstrijd, zon mee of zon tegen het maakte
de Mini Pupillen ook dit keer niet uit. Het was weer genieten van de inzet van de kleinste kanjers.

In de pauze lekker limonade drinken en kort met de begeleider de tactiek voor de laatste wedstrijd van de Voorjaarscompetitie 2010 bespreken. Hierna weer het veld op voor de 2e wedstrijd en aangemoedigd door alle supporters doet iedereen opnieuw zijn best. Het laatste fluitsignaal klinkt over het veld en maakt iedereen zich gereed voor de teamfoto. Alle foto’s zijn binnenkort terug te zien op de website van De Valken en Spirit’30.

Aansluitend op het veld de prijsuitreiking, wie heeft de ‘Beker-met-de-grote-oren’ gewonnen?

Eerst worden alle 2e prijzen uitgereikt aan de overige 10 teams in de vorm van een certificaat van de Mini pupillen Champions League 2010 inclusief een lekker ijsje. De begeleiders worden niet vergeten en ontvangen een bosje tulpen en een reep chocolade.

Tot ieders verrassing krijgen alle spelers op papier de ‘Beker-met-de-grote-oren’ uitgereikt met hun teamnaam. Deze verrassing en het certificaat zijn gemaakt en gesponsord door drukkerij ’t Venhuis BV te Hem.

De hymne van de Champions League klinkt door de luidsprekers. Na de laatste wedstrijd wordt duidelijk dat Bayern München met een verschil van één (verlies)punt de winnaar is van de ‘Beker-met-de-grote-oren’. Een gejuich klinkt uit duizend kelen en de pers begeeft zich rondom de spelers en hun begeleider. Het blijft nog lang onrustig…

Alle meisjes en jongens die na de zomer over gaan naar de F-pupillen wens ik veel succes toe.

De loting voor de volgende Mini Pupillen Kiddy World Champions League competitie vindt plaats bij de start van het nieuwe seizoen.

Iedereen bedankt voor de samenwerking.

Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken