DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Valken 2 sluit seizoen af met gelijkspel!!

Tja, en dan is het seizoen ten einde en zit je een beetje met het “Ajax gevoel” want met de meest gescoorde doelpunten en de minste tegen ben je gewoon tweede in de poule i.p.v. kampioen!!

Uiteraard hoopte ik dat deze zondag er anders uit zou zien, maar tijdens mijn afwezigheid was er helaas gelijk gespeeld tegen Westfriezen (3-3) en waren de kampioenskansen nihil geworden.
Hetgeen niet wegneemt dat Valken 2 een fantastisch seizoen heeft gespeeld en waarin maar 2 keer werd verloren met een prachtig “thuisresultaat” van 11 gespeeld, 31 punten, 44 voor en 3 tegen.

De wedstrijd van vandaag was er één om snel te vergeten want hoe je als trainer de groep ook op scherp wil zetten is het niet te voorkomen dat men er met het hoofdje niet helemaal bij is.
Dat we ons doel, de ongeslagen thuisstatus, vandaag behaalde was de enige overwinning die we konden noteren want zowel Woudia als Valken vonden het zo wel prima.

Wel een moment om even te vermelden is dat wij als spelers nu een gezicht hebben bij de “Arie Schaper corner” want voor aanvang van onze wedstrijd was de beste man aanwezig in de kantine!!

Na de wedstrijd hebben we nog even een kleine en korte evaluatie gehouden en was men er in het algemeen mee eens dat het een mooi seizoen is geweest.
Met de geruchten dat er enkele spelers wilden stoppen hebben we als groep ook korte metten mee gemaakt, maar Mark “Ruiz” Ruiter was niet om te praten en hangt zijn sloffen in de wilgen van Valken 3.

Na een bedankje aan het adres van onze vaste grensrechter Theo Visser, die ons daarvoor al zijn positieve woorden toevertrouwde, was er alleen nog de vraag wanneer we ons gespaarde centjes gingen verbrassen.

Deze datum is gezet op zaterdag 26 juni.

Mannen, een mooi seizoen en we zien elkaar nog op de laatste training (20 mei) en uiteraard op 26 juni!

Voor de toeschouwers kan ik alleen maar zeggen dat het eerste elftal aanstaande dinsdag speelt voor de WF cup uit tegen Victoria Obdam!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com